MERCEDES SOSA, TE AÑORAREMOS

Diumenge dia 4 d’octubre moltes dones vàrem sentir la pèrdua d’una dona compromesa socialment. Amb ella hem anat creixent, lluitant, canviant  i millorant. Les seves cançons, plenes de sentiments i emocions, i de missatges directes continuaran sonant a les es i en els nostres cors.

En paraules de la seva amiga Teresa Parodi: “…Mercedes, salmo en los labios amorosa madre amada mujer de América herida tu canción nos pone alas y hace que la patria toda menudita y desolada no se muera todavía, no se muera porque siempre cantarás en nuestras almas”

“Gracias a la vida que me ha dado tanto
me ha dado la risa y me ha dado el llanto…”
http://www.youtube.com/watch?v=WyOJ-A5iv5I

“Solo le pido a Dios
Que el dolor no me sea indiferente
Que la reseca muerte no me encuentre
Vacio y solo sin haber echo lo suficiente..”
http://www.youtube.com/watch?v=SIrot1Flczg

“..Cambia lo superficial
Cambia también lo profundo
Cambia el modo de pensar
Cambia todo en este mundo…
…Cambia todo cambia…”
http://www.youtube.com/watch?v=bkan9AmOWwQ

Gràcies a la vida” i gràcies a tu Mercedes. Continuarem aprenent de tu i dels teus missatges.

Cambia la vida

 

Quant a M. Teresa Abellan Pérez

Sóc mare, mestra d'educació especial, psicopedagoga i formadora en educació emocional; per mestres, infants i famílies. Des de fa molt de temps m'entusiasma, investigo i aprenc sobre temes socioemocionals. Crec imprescindible treballar l'educació emocional per a formar persones humanes, íntegres i amb habilitats socials suficients per afrontar els reptes socials i viure una vida plena. La meva altra gran afició: córrer i caminar per la muntanya.
Aquest article ha estat publicat en 2. GENERAL, Mercedes Sosa, te añoraremos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a MERCEDES SOSA, TE AÑORAREMOS

 1. Àngela diu:

  No ves que todo va,
  todo creciendo hacia arriba
  y el sol siempre saldrá
  mientras que a alguien
  le queden ganas de amar.

 2. Maicon diu:

  Un curs que pinta iaretessnnt, les emocions i els sentiments com alguns anomeraren (irracionalitat), estan molt vinculats en el meu cas a la paraula, l’empro en poesia per canalitzar tot allo que em conmou. Pero tinc no se si la sort d’emocionar-me mes vegades de les que somric, qualsevol cosa per indiferent que sembli aconsegueix negar-me els ulls en una expressio de felicitat. Descobrir el punt on el cervell coordina el cor es prou dificil, almenys per mi.Gracies a l’evolucio el meu fill va treballar les 4 emocions basiques l’any passat a l’escola, i sap identificar-les i comenca a aprendre a canalitzar-les, jo almenys no vaig tenir aquesta sort.ara te 6 anys.

 3. Gràcies per la teva confiança i paraules. Racional, irracional,… ja no entrem en aquest discurs. Totes les persones som raó i ment alhora. Un tot inseparable i magníficament regulat per la naturaleza humana; pels homes i dones d’aquest món. M’agrada que la gent s’emocioni. M’agrada que els infants s’eduquin emocionalment. M’agraden comentaris com el teu.
  Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *