5è: Grup11

Hola. Som el grup format pel Marco, l’Alejandro i el Miquel.

Aquest treball va sobre l’alimentació que ha portar un tennista professional. Un tennista ,normalment, ha de menjar proteïnes i hidrats de carboni per fer la seva feina correctament. Així obtenen molta energia perquè es puguin sentir més sans.  Ens ho hem passat molt bé realitzant aquest treball i esperem poder repetir aquesta experiència.

Esperem que us agradi i sigui de gran utilitat.

Dieta tenista

Publicat dins de General | Comentaris tancats a 5è: Grup11

5è: Grup15

Som el grup format per la Fiona, la Sara i el Víctor.

Vam fer el teball sobre l’alimentació dels rikishis. Vam veure que aquests esportistes han de menjar molt per poder realitzar aquest esport, i el seu pes ha d’estar entre els 100 i els 200 kilograms. Aquesta va ser una feina divertida i vam aprendre molt. Vam treballar per igual en aquesta tasca de classe. Per acabar, volem dir que ens va costar molt trobar la informacio sobre el rikishis, tot i així estem contents.

Esperem que us agradi.

Dieta Rikishi

Publicat dins de General | Comentaris tancats a 5è: Grup15

5è: Grup8

Som el grup format pel Marc, la Paula i el Marc.

Hem fet un treball sobre la dieta del nadador. Hem après molt sobre quina ha de ser la seva alimentació per poder augmentar el seu rendiment. Amb aquest treball hem gaudit molt, i podem dir que hem treballat tots junts i amb moltes ganes.

Esperem que aquesta feina us agradi molt.

Dieta nadador

Publicat dins de General | Comentaris tancats a 5è: Grup8

5è: Grup14

Hola. Som el grup format pel Liam, el Víctor i l’Arturo. Nosaltres vam fer el treball sobre la dieta d’un esportista de futbol americà, i vam aprendre sobre quina ha de ser la seva alimentació per tenir un gran rendiment. Tots tres hem col·laborat per igual i hem gaudit molt fent aquest treball.

Esperem que us agradi i que us pugui ser de gran utilitat.

Dieta jugadors futbol americà

Publicat dins de General | Comentaris tancats a 5è: Grup14

5è: Grup13

Som el grup format per l’Anna, la Marta i la Núria. Hem fet el treball sobre la dieta d’un maratonià. Hem treballat les tres companyes per igual. Volem afirmar que ens hagués agradat més poder fer la dieta d’una patinadora que la d’un maratonia, tot i que hem trobat molt interessant aquesta feina sobre el maratonià.

Esperem que aquesta feina us agradi. Adéu!

dieta maratonià

Publicat dins de General | Comentaris tancats a 5è: Grup13

5è: Grup10

Som el grup format pel David, l’Álvaro i l’Ada.  Hem realitzat la dieta d’ un esportista de voleibol. Vam veure que aquests esportistes necessiten proteïnes per realitzar una bona feina.  També hem après molt fent aquest treball. Ha estat una gran experiència i hem treballat molt bé junts.

Esperem que us agradi.

Dieta jugador volei

Publicat dins de General | Comentaris tancats a 5è: Grup10

5è: Grup12

Som el grup format per la Laura, l’Helena, el David i la Maira.

Hem fet un treball sobre la dieta d’un gimnasta. Aquests esportistes han de tenir una dieta saludable i variada. El seu pes ha de ser baix per poder realitzar les activitats amb més facilitat. Hem après molt fent aquest treball i tots els components dels grups han treballat de la mateixa manera.

Esperem que us agradi i apreneu molt sobre els i les gimnastes.

Dieta gimnasta

Publicat dins de General | Comentaris tancats a 5è: Grup12

5è: Grup9

Som el grup format per la Laia , el Dani i la Laura .

Hem fet un treball sobre la dieta d´un futbolista. Aquests esportistes  han de tenir una dieta específica per estar en forma i aguantar aquest tipus d’activitat.

Vam treballar en grup, ens  ho vam passar molt bé i vam aprendre molt.

Esperem que us agradi!!

Dieta futbolista

Publicat dins de General | Comentaris tancats a 5è: Grup9

6è: Grup 8

Som el grup format per Àlex, Noa i Alvaro. Ens volem presentar a aquest bloc per presentar un jingle fet per nosaltres tres. Amb aquest jingle ensenya cada part de la piràmide alimentària, ens va costar una mica fer-ho però ens ha quedat molt bé.

Publicat dins de General | Comentaris tancats a 6è: Grup 8

6è: Grup 7

Som el grup format per la Laia L., el Marc i la Carla.

Hem creat un jingle sobre l’alimentació sana i saludable fent una versió de la cançó “Pan y mantequilla“. Tots els components del grup hem aportat moltes idees, rimes i hem donat ànims en els moments més baixos. Els tres components del grup hem treballat molt, sempre en equip, i hem gaudit molt de la feina feta.

Esperem que us agradi molt!!! Adéu.

 

Publicat dins de General | Comentaris tancats a 6è: Grup 7