VISITA A LA CAPELLA DEL ROSER!

Aquest divendres vam anar de visita a la Capella del Roser amb motiu de la Festa Major Petita. Allà, en Roger, la Sílvia, l’Albert i la Roser, representants de les diverses entitats del poble (Bastoners del poble, Colla de gegants i Colla de diables), ens van explicar un munt de coses sobre el seguici… i ens van anunciar una exclusiva: L’eclosió dels tres ous que en Bufut va pondre. Quina emoció!!!

Per acabar, ens ho vam passar d’allò més bé al parc de l’Estació!!!!

Cliqueu la càmera per veure les fotos53074

 

 

SANT JORDI 2017

El passat dia de Sant Jordi vam fer vàries activitats:

Al matí vam anar de passeig pel poble amb una guia d’excepció: la Maite. Ens va explicar un munt de coses sobre el poble: On estaven ubicades antigament les escoles, aspectes característics de la fàbrica del poble “La Rogelio Rojo”, carrers emblemàtics… però el que més ens va agradar i emocionar va ser la seva companyia MOLTES GRÀCIES MAITE!!!!!

53074Cliqueu la càmera per veure les fotos.

 

Després del patí ens vam reunir amb els nostres companys de cicle mitjà i vam llegir en parelles al pati. Vam aprendre moltíssim vam poder compartir aquest moment de lectura diferent.

53074

Cliqueu la càmera per veure les fotos.

 

ANEM A L’AQUARIUM!!!

Hem anat d’excursió a l’Aquarium i ens ho hem passat d’allò més bé: Peixos de totes les mides i colors, meduses, coralls, estrelles de mar…. Hem passat un dia fantàstic!!!   53074Cliqueu la càmera per veure les fotos.

Educació Vial a 2n.

Aquesta tarda hem rebut una visita molt especial: Ens ha vingut a veure en Pol, un mosso d’esquadra de trànsit, i ens ha ensenyat un munt de coses interessants en relació amb la seguretat al carrer.

 

53074Cliqueu la càmera per veure les fotos.

M’ENDEVINES?

Benvolgudes famílies,

Continuant amb la dinamització de la biblioteca de cicle, aquesta setmana engeguem una nova activitat:

M’endevines?mendevines

És un concurs quinzenal en el què els infants han de resoldre una endevinalla.

Cada dues setmanes, i relacionat amb la solució de l’endevinalla, els nens i nenes a casa, amb ajuda dels pares, hauran de buscar poemes, contes, cal.ligrames, acròstics, còmics… qualsevol tipologia textual  on hi surti el personatge de la solució.

“El Rei dels Contes” és el protagonista de la nostra biblioteca i és el que ens acompanyarà en aquesta tasca.

el-rei-dels-contes

Bona feina!!!