Novetats bibliogràfiques

A la biblioteca han arribat algunes novetats bibliogràfiques per tal de treballar la lectura a través de les emocions i dels sentiments. Cada llibre que presentem va acompanyat d´un petit text introductori per tal de motivar el gust de la seva lectura.

VALENTIA

  • Sóc el més fort! – Un llop una mica fatxenda va preguntant a tothom qui és el més fort. ës clar que tots els que són mes petits li diuen que és ell, però un dia…

llop

ALEGRIA

  • Anen a caçar un ós – Un pare i els seus fills van al bosc tot cantant, decidits i valents, a caçar un ós, fins que… potser no són tan valents!

anem_a_cacar_un_os-michael_rosen-helen_oxenbury-600x555

TRISTESA

  • El jardí curiós – Un nen descobreix un jardí escarransit i trist en una ciutat grisa. Decideix ajudar a fer-lo créixer, sense imaginar-se el que està a punt de provocar.el-jardi-curios-takatuka-lcb-portadaPOR
  • Feres ferotges! – En Joan s´endinsa a un bosc que la seva mare li ha dit que està ple de feres. Però qui tindrà més por, el nen o les feres ferotges?

feres

RÀBIA

  • L´ós que abraçava els arbres.- Un ós molt amable abraça tot allò que troba pel bosc fins que un dia un llenyataire que vol tallar  un arbre, farà que es comporti quasi com un llop ferotge.l-os-que-abracava-arbres

 

DIBUIXA I VOLA

Feu 3r, 4t, 5è o 6è de Primària?  Doncs esteu de sort.  Teniu l’oportunitat de convertir-vos en creadors de còmics.

Un bon dia, el Sr Ibáñez va dibuixar la primera historieta de Mortadel·lo i Filemó,  Hergé va presentar el primer àlbum de Tintín…  Potser podreu fer com ells.  Com a míním, però, us garantim que passareu una molt bona estona.

Com podeu aconseguir-ho? Participant en el 6è Concurs Escolar de Còmics.

Es tracta de dibuixar, a mà, un còmic protagonitzat per avions.  Com a màxim, pot ocupar 2 pàgines…  Si teniu ganes de participar en el concurs, ben segur que el vostre mestre us podrà informar amb més detall.  Si voleu informar-vos pel vostre compte, llegiu amb molta atenció les bases del concurs.

Apunteu-vos-hi aquí!!!  Ah, molt important!  Cal fer la inscripció abans del 31 de desembre de 2017.

avio

LLEGEIX, DESCOBRIRÀS TRESORS

Us donem la benvinguda a aquest nou espai de trobada per a tots els alumnes de l’escola Rosa Campà.  Aquí podreu llegir articles relacionats amb el món dels llibres, descobrir els tresors amagats de la nostra biblioteca i ser els primers en conèixer els llibres nous.

Ah, i no es tracta només de llegir el que han escrit altres persones.  També tindreu l’oportunitat de participar en les diferents activitats que us proposem (algunes, amb premi), solucionar jocs i desafiaments sobre els llibres, escriure-hi els vostres comentaris, recomanar lectures…

Us apunteu a la nostra aventura?

pirata