Category Archives: Música

VIII CANTEM 2017 “EL PETIT PRÍNCEP”

Avui hem participat en el VIII Cantem 2017 al poliesportiu de Miralcamp i amb la participació d’uns 300 cantaires de les escoles del Pla d’Urgell. La cantata escollida ha estat “El Petit Príncep” amb el text de Jordi Enjaunes i la música de Ricard Gimeno. Ha dirigit la cantata en Josep Miquel Mindan i els músics de la Jove Orquestra de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa. L’activitat està coordinada pel professorat de música de les escoles del Pla d’Urgell i pel Servei Educatiu del Pla d’Urgell.

Enllaç a l’àlbum VIII Cantem 2017 “El Petit Príncep”

AVUI RODA D’INSTRUMENTS DE L’ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL DE LINYOLA

Avui els nens i les nenes de P5, Primer i Segon han gaudit dels instruments que han presentat els professors de l’Escola de Música Municipal de Linyola. La Núria Calaf ha presentat la flauta travessera; la Gabriella Mezö, el violoncel; el David Vall, la bateria; i l’Oriol Capdevila, el violí.

Moltes gràcies, EMM de Linyola!!!

Enllaç a l’àlbum Roda d’Instrument de l’EMM de Linyola

Save

Save

L’ALUMNAT DE CINQUÈ HA PARTICIPAT A LA CANTATA “HISTÒRIA D’UN REGAL”

Avui diumenge i al Pavelló Salvador Ezquerra de Golmés ha tingut lloc la VII a. edició de la CANTATA de les escoles del Pla d’Urgell. S’han aplegat nens i nenes de catorze escoles de la comarca, de les escoles de: Linyola, El Palau d’Anglesola, Mollerussa, Bellvís, Miralcamp, El Poal, Bell-lloc d’Urgell, Golmés, Castellnou de Seana, Vilanova de Bellpuig, Vila-sana, Sidamon i Fondarella.

La cantata escollida per aquesta edició és “Història d’un regal” de Laia Santanach i música de Poiré Vallvé. S’ha comptat amb la participació i suport instrumental de la Jove Orquestra de l’Escola Municipal de Mollerussa, sota la direcció de Josep Miguel Mingan.

Enhorabona als cantaires, els mestres de música, els músics i el director!

Enllaç a l’àlbum VII CANTEM 2016 – CANTATA “HISTÒRIA D’UN REGAL”