Dictat 1

Hola a tothom! Comencem a treballar de valent i ens iniciem amb els bits per preparar els dictats. A continuació us deixem un enllaç on podreu estudiar algunes paraules.

El dictat serà dimecres 4 d’octubre.

Ànims!

Publicat dins de General | 1 comentari

Tallers!

Hola a tothom,

Aquesta setmana hem començat els tallers. Durant el primer trimestre, farem un castell medieval, un conte digital i un circuit elèctric! Aquí teniu les fotografies del primer dia.

Cliqueu aquí per veure-les!

Publicat dins de General | 3 comentaris

COMENCEM EL NOU CURS!

Hola a tothom!

Quina primera setmana que hem passat, eh?

L’Elena i jo estem molt contentes i tenim moltes ganes de treballar i de passar-ho molt bé amb tots vosaltres. De moment, ja us hem fet visibles els enllaços de matemàtiques i de català. Per tant, si en teniu ganes podeu començar a treballar una mica.

Ens veiem demà dilluns!

Elena i Alba

Publicat dins de General | 2 comentaris

HOLA A TOTHOM!

Benvinguts al bloc de sisè!

Enguany comenceu el vostre últim curs a l’escola i esperem que l’aprofiteu i que gaudiu de totes les activitats que us anirem oferint.

Us haureu d’esforçar per anar aprenent tots els nous continguts i el bloc serà una eina clau per consolidar i repassar els nous aprenentatges.

Aquest bloc estarà ple d’activitats, us posarem articles del vostre interès i també penjarem  fotografies de les excursions. Per tant, us recomanem que el visiteu sovint.

Ah! Recordeu que ens agrada molt que aneu comentant els articles que us anem publicant!

Molt bon curs a tothom!

benvinguts

Publicat dins de General | 2 comentaris