Unit one

Aquí teniu un document per repassar els continguts d’anglès.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Excursió a la Zona Volcànica d’Olot

El dilluns 20 d’octubre vam anar d’excursió i vam visitar el Volcà del Croscat i la Fageda d’en Jordà. Ens ho vam passar molt bé.

Publicat dins de General | Envia un comentari

L’hort de 5è

Aquesta setmana hem anat per primer cop a l’hort. Hem tret males herbes, hem regat les poques hortalisses que hi queden i hem preparat el terreny per poder cultivar més endavant. Ens ha agradat moltíssim.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Educació en valors

Com ja sabeu aquest any hi ha una nova assignatura anomenada “Educació en valors”. A l’escola treballem els valors diàriament però aquest any farem activitats específiques per treballar-los de forma més directa.

Aquí teniu un petit vídeo per començar a reflexionar!

Què passa en aquest vídeo? L’amistat i el compartir fan que tot vagi molt més bé. Què en penseu? Espero els vostres comentaris!

Publicat dins de General | 7s comentaris

BENVINGUTS I BENVINGUDES

 

 Hola a tots i a totes! Esperem que hagueu passat un molt bon estiu i que hagueu tingut temps per gaudir amb la família i els amics fent moltes activitats que aviat ens explicareu.

Ara ja tornem a ser aquí, un altre any ens espera, i ens toca treballar de valent!

Us donem també la benvinguda al vostre bloc,on anireu trobant informació de tot allò que fem a l’escola, així com fitxes i activitats per preparar i revisar bé els continguts que anem treballant. Ànims i endavant! 

 

 

 

Publicat dins de General | 41s comentaris