El mite d’Europa i l’euro

Continuem amb la sèrie iniciada a l’anterior post al voltant de l’euro i les vinyetes humorístiques que la crisi de l’euro ha generat a la premsa internacional. Ara recopilem unes vinyetes més on el mite del rapte d’Europa per Zeus transformat en toro ha estat emprat per fer acudits sobre la crisi econòmica. Tot i que el tema és seriós, no podem obviar la teràpia de l’humor.


Quant a J. M. Cózar

Doctor en Filologia Llatina i professor de llatí a l'INS Pere Vives i Vich d'Igualada (Anoia).
Aquest article s'ha publicat dins de Mitologia i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El mite d’Europa i l’euro

  1. Yo soy de Lugo.Una ciudad romana por excelencia.Muchas veces se siente su presencia,no se en que exactamente ,es una sensacioón intangible,pero esas formas rigurosas y sobrias se han impregnado en nuestra forma de ser.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *