Setmana Cultural

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Sant Jordi!!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Ruta pels voltants de Botarell

Publicat dins de General | Deixa un comentari

FEM LA MONA

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Exposició de Menjars

Publicat dins de General | 1 comentari

PASTEL DE FRESAS

Ingredientes:

–         Pasta brisa

–         50g de azúcar glas

–         35cl de leche

–         1 sobre de azúcar con aroma de vainilla

–         35g de maicena

–         2 yemas de huevo

–         200g de fresas limpias

 

Elaboración:

1. En primer lugar , pídele a un adulto que

precaliente el horno a 210ºC.

 

2. Pon un poco de harina en el molde y forra

todo el interior con la pasta brisa fijándote

para que quede todo bien cubierto , incluidos

los bordes.

3. Pincha la pasta con un tenedor y , con la ayuda de

un adulto para no quemarte , mete el molde en el

horno a media altura durante unos 15 minutos.

4. Mezcla el azúcar glas , la maicena , el azúcar con aroma de vainilla y las dos yemas de huevo en un cazo y caliéntalo todo a fuego lento.

5. Añade la leche poco a poco mientras remueves la mezcla. No pares de remover hasta que la crema se espese y luego déjala enfriar.

6. Saca el molde del horno y rellena la tartaleta con la crema.

7. Coloca las fresas por encima de forma que quede bonita… Y ahora…

¡A  comer!

 

Nerea Linares

5/03/2013

 

Publicat dins de General | 3 comentaris

Cara de maduixes

Ingredients

– sucre-2 o  3 maduixes

– xocolata

Eines:

– Un ganivet

– Un plat

Preparació:

Talla les maduixes en fines capes després suca-les amb sucre i fica-les al voltant del plat amb forma de cara finalment hi posem un toc de xocolata i llest per menjar!!!

Bon profit!!!!

Pau Morell

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Pastis de xocolata

Ingredients:

– 3 ous

– 1 got de sucre

– Oli

– pell de llimona

– pessic de sal

– farina

– levadura royal

Elaboració:

En un bol ficar 3 ous amb 1 got de sucre, remena tot durant una estona després afegir l’oli, pell de llimona i un pessic de sal. Remenem i per últim la posem al forn durant 35 minuts.

Quant el traiem del forn li decorem la cara amb mel i confitura

Hakim.

05/03/2013

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LLIMONADA

INGREDIENTS:

-Llimona

-Aigua

-Sucre                                                                                                    

UTENSILIS:

Un Exprimidora, una gerra i una cullera.

PREPARACIÓ:

1)  Exprimir la llimona amb la exprimidora.

2)  Quan la llimona esta exprimida poses l’ aigua i el sucre.

3)  Quan ja has exprimit la llimona i has posat el sucre i l’aigua ho remenes amb la cullera i…..  Llest per Beure’l!!

Laia Garcia León

 

Publicat dins de General | 1 comentari