Quan els alumnes agraïts tornen a l’institut…

Quan els alumnes més díscols tornen a l’institut per agrair, no en privat sinó a l’aula, tot el que els hem ensenyat, aleshores no sols són el millor exemple per als alumnes actuals sinó la mostra més fefaent que la nostra feina no és estèril i la nostra professió el millor ofici del món. Moltes gràcies, Alma Bergel! Avant!

DSC02465

Alma Bergel, alumna de 2n de Dret UAB i exalumna de Grec i de Llatí de la Margalida, així com tutoranda de 2n de Batxillerat C i de treball de recerca “El sexe a Roma

Imatge de previsualització de YouTube

N.B.: Abans de Nadal, d’aquesta promoció també va venir a classe de Llatí 1 en Víctor Sànchez, alumne invident que estudia segon de Periodisme a la Pompeu i que us va donar autèntics consells amb els estudis de Grec, amb el Treball de Recerca…

16 thoughts on “Quan els alumnes agraïts tornen a l’institut…

 1. Ramon Albero+

  Molt bona xerrada la de l’Alma, va ser molt motivadora i ens va ajudar molt a tots explicant els trucs que utilitzava ella amb la Lida.
  Jo al igual que ella vull estudiar dret, aixi que seguire el seu exemple!

 2. Joaquin

  A mi me pareció GENIAL la clase que nos dio Alma, se nota que estaba entusiasmada por darnos esa clase y que le encanta lo que esta estudiando. También se nota el afecto que le tiene a nuestra profesora Margalida, ya que nos nombro en varias ocasiones las cosas en la que la ayudo y la hizo seguir para adelante.
  Esas son las clases que me gustan y creo que a algunos otros de mis compañeros también porque son mas didácticas y aprendemos mejor en mi opinión.
  EXCELENTE¡¡

 3. Laia Costa

  Salve!
  Vull agrair a l’Alma per haver vingut a fer-nos la xerrada, ja que ens va donar molts consells magnífics des de l’experiència pròpia. També vam fer un debat a classe que em va semblar molt divertit i m’ho vaig passar molt bé.
  És curiós com trobem llatinismes a tots els àmbits!!
  Es nota que la Margalida és molt bona professora, ja que ja és la segona alumna agraïda que ve aquest any!! I espero veure més perquè ens ajuden molt!!
  Gràcies Alma!

 4. Mireia Sánchez Cano

  Bonum Diem!!

  A mi personalment em va agradar molt la visita de l’Alma ja que jo vull estudiar dret i em va aclarar molts dubtes sobre la carrera i el que estudiariem. Ens va explicar la diferència entre el dret privat i el dret públic, alguns llatinismes en l’àmbit judicial… Per mí va ser una gran visita per què també em va servir per acabar de decidir el treball de recerca. Espero que, tot i els obstacles que em posi la vida pugui arribar on és ella ara i superar-me a mi mateixa!

  Moltes Gràcies Alma!

 5. Mireia Sánchez Cano

  Bonum Diem!!

  A mi personalment em va agradar molt la visita de l’Alma ja que jo vull estudiar dret i em va aclarar i explicar algunes coses que estudiaré a la carrera. Ens va explicar la diferència entre el dret púclic i el dret privat, alguns llatinismes sobre el dret penal….

  Em va semblar molt interessant la seva visita i em va donar molta seguretat a l’hora de lluitar per alguna cosa que es vol aconseguir.

  A més a més em va servir per acabar de decidir-me pel treball de recerca!

  Moltes gràcies Alma!

 6. Alexia Álvarez Pàmies

  Bonum diem!
  El dia de la xerrada va ser molt constructiu perquè a molts l’experiència de l’Alma en quan a la carrera de dret (que la xerrada anava enfocada a això) els hi va servir , perquè com ella volen estudiar dret, però no es el meu cas.
  Tot i així la seva experiència, la seva trajectòria en el batxillerat, que ens la va explicar, a mi em va servir de molta ajuda, ja que ens va donar uns quants consells sobre com enfocar aquest camí que ens conduirà a fer el que ens agrada en la universitat…
  Sens dubte és un exemple de superació personal i agraeixo aquest referent que pot ser ella, perquè el batxillerat pot ser dur i es necessita força de voluntat, i empentes com les que ens va donar ella, s’agraeixen.
  Gràcies Alma!

 7. Valentina Restrepo Rodríguez

  Bonum diem!
  El dia de la xerrada no vaig poder venir a classe; però he vist el video que ha publicat la Lida, de l’exalumne Alma i la veritat es que m’ha agradat moltíssim la idea de que vingui una alumne que abans feia el mateix que estem fem nosaltres i ens expliqui com saber portar-ho tot amb la Lida.
  M’ha sigut molt aquest article, encara que no sigui Dret el que vull estudiar però he rebut moltes idees que podríen ser útils per a mi durant el que queda de curs i per l’any vinent, també m’ha motivat moltíssim; espero veure més videos com aquests perquè ens ajuden molt!!!

 8. Mar Cruz Viladoms

  Bonum diem!
  No hi vaig ser present a la xerrada de l’Alma, però si a la del Víctor. Tot i així, segur que van parlar molt bé i va ser molt motivadora.

 9. Laia A.

  Salvete!
  Jo al igual que un parell de companyes de clase i l’Alma vull estudiar dret, per ser jutge, és una carrera interesantíssima, plena d’activitat i amb la satisfacció d’ajudar a la societat en general.
  Em va semblar molt especial la visita d’una ex-alumna com l’Alma per fer-nos una xerrada en la qual ens va ensenyar diversos mots llatins, els quals són utilitzats dintre del món del dret . Crec que va ser una classe molt curiosa i amena que va tenir moments molt divertits com la defensa i l’estar en contra de l’ús dels ordinadors dintre l’aula de llatí. Van veure que guanya qui sap argumentar millor amb la paraula.
  Gràcies Alma per la visita i la xerrada!

 10. Sandra Mendoza Barco

  Bonum diem!
  Desgraciadament, no hi vaig ser present a la xerrada de l’Alma, però estic segura que fou molt enriquidora i divertida. Vaig poder assistir a la d’en Victor i la veritat és que fou molt interessant i crec que ens va deixar a tots amb la boca obert. Penso que pels alumnes que encara som a batxillerat és molt motivador escoltar xerrades d’exalumnes i veritablement m’agradaria que es realitzessin moltes més!

 11. Robert Cepeda

  Salvee!

  Tot i que no vaig ser present el dia de la xerrada després de veure el vídeo he de dir que la xerrada m’ha semblat molt bona i que és molt bo que exalumnes de clàssiques vinguin i expliquin com han evolucionat els seus estudis després del batxillerat.

  Finalment felicitar a l’Alma per la seva xerrada

 12. ordaz.claudia

  Salvete!

  L’exposició de l’Alma em va agradar moltíssim per vàries raons. Primer de tot perquè em sembla que el dret és molt important ja que ens afecta a tots d’una manera o d’una altra i opino que tothom hauria de tenir una mínima noció de les coses més significatives que engloba. També he de dir que a mi personalment sempre m’ha agradat bastant i fins i tot vaig plantejar-me estudiar aquesta disciplina després de Batxillerat. A més a més s’ha de dir que l’Alma ho va fer molt i molt bé, va ser clara i va adaptar conceptes tècnics i dificultosos al nostre nivell, de manera que tots ho vam poder comprendre i una cosa de la qual ha d’estar molt orgullosa és que va saber captar la nostra atenció al cent per cent. Crec que parlo per tota la classe quan dic que teniem els ulls com dues taronges.

  Apart de tot això crec que hem d’agrair a la Margalida oportunitats com aquesta. És molt important i interessant que vinguin ex-alumnes a classe, ja que ens poden aportar la seva pròpia experiència i explicar-nos més d’a prop el que significa i suposa estudiar un grau. A més, sé que hi ha alumnes a classe que estan interessats en estudiar dret i va ser una oportunitat fantàstica per a ells, per a poder saber més acuradament a què s’enfronten i tastar la matèria. A partir d’aquestes xerrades els alumnes podem trobar interessos i motivacions personals que abans no sabíem que teníem i això pot suposar un canvi en les nostres idees de futur. En definitiva, opino que és molt important que hi hagin aquest tipus de visites i crec que per part del centre se’n haurien d’organitzar més.

  Moltes gràcies Alma!

 13. regrag.choroukregrag.chorouk

  Salvete!
  Em va encantar la xerrada de l’Alma. Gràcies per haver vingut i haver parlat de la teva experiència en el Batxillerat i de la Universitat.
  Jo també vull estudiar dret, i gràcies a l’Alma vaig poder aclarir alguns dels molts dubtes que tenia sobre la carrera de dret. Ja que per estudiar aquesta carrera es requereix economía de l’empresa i matemàtiques aplicades. Però realment no és necessari, perquè jo curso batxillerat humanístic, i de la mateixa manera, l’Alma també va cursar el batxillerat d’humanitats, així que per aquelles persones que tinguin algun dubte amb això, que no tingui cap problema, ja que les mates de dret no són gaire complicades com ens podem imaginar.
  Agraeixo molt la visita de l’Alma, i per això, et dono les gràcies de tot cor per haver-me ajudat a aclarir les meves idees i per donar-me més seguretat en mi mateixa alhora d’escollir els meus propis objectius acadèmics.
  Fins un altre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *