INICIEM EL PROJECTE DE LA DONACIÓ DE SANG

Aquesta setmana hem començat el projecte de la donació de sang. Hem rebut una sessió de formació per saber els components de la sang, com es forma, quines funcions té al nostre cos i a més a més també hem pogut aprendre moltes curiositats sobre la donació de sang. Ara ja sabem a partir de quina edat es pot donar, quins requisits hi ha, i totes les pautes per poder treballar molt aquest mes i mig i preparar el dia de la donació de sang.

L’Arnau del banc de teixits i sang de Catalunya ens ha explicat tota la feina que haurem de fer, com ens hem d’organitzar i també quant de temps tenim. Nosaltres vam aprofitar la seva visita per fer-li moltes preguntes que havíem preparat dels dubtes que ens han anat sorgint sobre la sang i el procès de donació.

En aquest enllaç teniu unes quantes fotos de la sessió: https://photos.app.goo.gl/p1zXGizMpjsJb89I3

IMG_1890 IMG_1880 IMG_1884

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *