Sortida a l’hort de Can Serra

L’alumnat de 3r vam visitar ahir l’hort municipal de Can Serra. Allà el Josep ens va ensenyar com cuiden el seu viver i després vam fer diferents activitats per aprendre a fer planters i diferenciar entre els tipus de grava, sorra i torba per així preparar el substrat més adient a cada tipus de planta. Finalment tots els nens i nenes vam plantar un planter d’alfàbrega.

A continuació vam caminar per la vora del Torrent de Llops fins arribar al parc de Can Cases on vam dinar i passar una bona estona gaudint de la muntanya. Ens vam interessar pels diferents tipus de vegetació, alguns vam recollir pinyes per pintar a l’aula i tots junts vam passar un dia magnífic.

Aquí us deixo l’enllaç amb les fotos de la sortida:

https://goo.gl/photos/7jPCNSTdj6PRvz7D6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *