P4 VA AL PARC DE COLLSEROLA

arbres-08 

EL BOSC DE COLLSEROLA

Hem fet la nostra primera excursió del curs, al Parc de Collserola, aprofitant que hem iniciat el projecte del bosc. A la visita vam veure un vídeo on ens explicàvem quins animals viuen a Collserola, ja que durant el dia molts animals dormen i altres s’amaguen en veure la gent passejar pel parc. Després vam veure els arbres principals del parc (el pi, el plataner, l’alzina i el roure) la forma de les seves fulles, les parts de l’arbre…. I a continuació vam fer de detectius: buscàvem les petjades del animals i unes targetes que ens donaven pistes sobre qui eren. Va ser una excursió genial!

Esmorzem abans de començar la sortida!    2

 

 

 

 

 

 

Vam veure un vídeo molt interessant sobre el parc.

3

 

 

 

 

 

 

 

Ens van explicar quina forma tenen les fulles dels arbres.

4

 

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

 

 8Les fulles del plataner tenen forma d’estrella.

 

 

Aquest article ha estat publicat en Curs 2009-2010. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.