ANEM AL CENTRE D’APROPAMENT A LA NATURA!!!

Les classes de P3 hem anat a veure, tocar i donar de menjar als animals del centre d’apropament a la natura de Navàs. Si el voleu conèixer cliqueu a sobre de la imatge.

El viatge ha estat llarg, però un cop allà, desprès d’esmorzar, ens hem organitzat en tres grups i amb l’Àlex,  la Laia i en Pau, els nostres monitors, hem visitat les diferents instal·lacions, tocant animals com el drac barbut, el camaleó, la serp, la iguana, les cabretes, les ovelles, els porcs vietnamites, la cobaya, el conill, la xinxilla, els emús, les daines, el gran duc, l’àl·liga… A alguns d’ells també els hem pogut donar de menjar i a altres només els hem observat. Tot plegat ho volem compartir amb vosaltres, només heu de fer un clic a continuació…

ANEM AL CAN

ANIMALS DE GRANJA

ANIMALS SALVATGES

RAPINYAIRES

TOCA TOCA

A P4A ENS HAN VISITAT MOLTES MARES!

AQUESTES ÚLTIMES SETMANES HEM TINGUT VISITES DE MOLTES MARES A LA CLASSE:

LA NATÀLIA, MARE DE LA MARTINAR. : VA VENIR A LA CLASSE I ENS VA ENSENYAR LA DIFERÈNCIA ENTRE UN VIOLÍ I UNA VIOLA. ENS VA TOCAR UNA MIQUETA I DESPRÉS VA DEIXAR QUE NOSALTRES TAMBÉ ELS TOQUÉSSIM!! ENS VA ENCANTAR! (PODEU VEURE LES FOTOS FENT CLICK A LA IMATGE)

  • LA IRINA, MARE DEL POL: VA VENIR I ENS VA FER UNA SESSIÓ MOLT DIVERTIDA DE TEATRE I D’ESPRESSIÓ CORPORAL.(PODEU VEURE LES FOTOS FENT CLICK A LA IMATGE)

 

  • LA BERTA,  LA MARE DE LA JANA: ENS VA VENIR A EXPLICAR LES FASES DE LA LLUNA I LES ESTACIONS A LES DIFERENTS PARTS DEL MON. (PODEU VEURE LES FOTOS FENT CLICK A LA IMATGE)

GAUIDU MOLT MIRANT LES IMATGES!!!!!

LES SUPERHEROÏNES I ELS SUPERHEROIS PLANTEM!

PER FI HA ARRIBAT LA PRIMAVERA!!

I ELS SUPERHEROIS I LES SUPERHEROÏNES HEM POGUT PLANTAR LES LLAVORS QUE VAM PORTAR FA MESOS A L’ESCOLA!

LA VERITAT ÉS QUE ENS ESTÀ ANANT SUPER BÉ I JA TENIM RESULTATS! TENIM CARBASSES, FLORS DE COLORS, PÈSOLS, PASTANAGUES, GARROFES……

LES PODEU VEURE A LES JARDINERES DE LA PORTA DE LA CLASSE!! I SI FEU CLICK A LA SEGÜENT IMATGE PODREU VEURE COM VAM GAUDIR PLANTANT!