” COM M’HE FET GRAN “

Aquest curs els nens i nenes de P3 ens hem fet molt grans, hem après moltes coses i hem viscut experiències molt enriquidores.

Una de les activitats que ens ha ajudat a conèixer als companys i companyes, i en la que han participat la majoria de les famílies,  ha estat la del protagonista: ” Com m’he fet gran “.

Cada setmana una família ha estat convidada a participar en el dia a dia de l’aula (als tallers, a psicomotricitat, a la biblioteca, als racons).  A més a més d’explicar-nos a tots plegats com s’han fet grans, portant dins d’una capsa:  fotografies, objectes o d’altres coses representatives del seu creixement des de nadó fins ara.

Aquí teniu un recull d’aquesta activitat.  Cliqueu a sobre d’aquestes “claquetes de pel·lícula” i gaudiu tots plegats.

     

LA CAPSA DE LA MEVA VIDA- P4B

Al primer trimestre vam iniciar LA CAPSA DE LA MEVA VIDA, un projecte d’educació emocional.

Amb aquest projecte  el que es pretenia era que els infants ens expliquessin a la resta moltes coses sobre ells mateixos, a la vegada que els ajudava  a conèixer-se millor, a estimar-nos  com som i a respectar-nos els uns als altres.

La caixa podia ser de fusta o cartó i l’havíeu  de decorar  junts a casa.

Durant uns dies, l’alumne/a que portava la caixa ens explicava què havia portat (xumets, biberons, robeta, fotos, ecografies, peluixos…) i plegats vam compartir molts moments especials.

Esperem que us agradin les fotografies

UNA MICA MÉS D’ART: WASSILY KANDINSKY i PIET MONDRIAN

Com ja sabeu, aquest curs hem treballat diversos artistes. L’objectiu principal ha estat despertar el gust per l’art, la creativitat i el respecte tant pel que fa a les seves pròpies creacions com a les dels seus companys.

Durant el tercer trimestre hem treballat els pintors WASSILY KANDINSKY i PIET MONDRIAN. Hem observat les línies (rectes verticals i horitzontals, corbes, …), les formes geomètriques planes i els colors que feien servir.

I, com ens agrada tant fer d’artistes, hem reproduït alguns del seus quadres, cadascú amb el nostre propi estil.

Esperem que us agradi!

(FOTOS)