OFICIS P5: CUINER NACHO- pare ROMEO

Hola a tothom!
Avui dilluns 11 d’abril ha vingut en Nacho (pare d’en Romeo) a explicar-nos el seu ofici. En Nacho és granger- cabrer i també cuiner. Ens ha explicat l’ofici de cuiner, perquè quan feiem P3 ja vam conèixer el seu ofici de granger i vam visitar la granja on treballa. Fa de cuiner de pícnics per turistes que venen a fer rutes amb cavall. Per explicar-nos el seu ofici i el que fan els turistes des de l’inici al final de la ruta amb cavall ens ho ha explicat mitjançant playmobils i entre tots ho hem anat representant a mesura que ens ho explicava.
Moltes gràcies Nacho!!!
Ens ha agradat molt que vinguessis!!
I aquí teniu les fotos! Esperem que us agradin molt!

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
This free slideshow personalized with Smilebox

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *