MARÇ MARÇOT, MATA LA VELLA I LA JOVE SI POT…

Estimats,

Començo la setmana amb un refrany popular de la meva àvia perquè avui us torno a presentar un menú de plat únic, dels que es feien abans i que portaven un mica de tot i no hi faltava de res. Sobrietat i dieta equilibrada. I tot plegat, per què? Doncs, perquè aquest divendres l’avi Eastwood ens torna a posar el plat a taula i us asseguro que és per llepar-se els dits.L’avi que ja ens va fer els canelons per Nadal, té la saviesa suficient per agradar als més llepafilms que fan lectures tan profundes que arriben al soterrani, fins als que els agraden els personatges maldestres, remugadors i enfadats amb la vida com aquelles mules boges que anaven donant guitzes a tort i a dret.

Quan en Clint Eastwood interpretava en Harry Callahan, conten els més informats del lloc que agradava tant als republicans més conservadors com els afroamericans del Bronx i tot plegat perquè en el seus personatges hi ha registres on s’hi poden identificar diferents estrats de la societat.

En fi, que si deprès de veure Gran Torino voleu fer un mena de “revival” i veure el nostre heroi en els temps iniciàtics del personatge podem muntar una kermese i repassar tota la saga de Dirty Harry -el brut- en el cau de la rateta que us parla que, a més en plan fetitxista, compta amb una reproducció de l’original de la placa del policia més salvatge de la història del cinema.

I com que no us vull deixar sense les postres corresponents, només dir-vos que podeu triar entre els plats de l’Antiga Audiència. Divendres a les 20.30  un plat molt reposat però, al mateix temps, carregat d’exotisme i rotllo Integral; Samsara i diumenge a les 8 del vespre  In Search of a Midnight Kiss (Buscando un beso a medianoche) cuinada per Alex Hodridge que de ben segur ens recordarà sabors molt propers Antes del amanecer. Moments impagables del començament d’una relació que no té temps de consumir-se.

Que tingueu una excel·lent digestió.

RATATOUILLE

5 thoughts on “MARÇ MARÇOT, MATA LA VELLA I LA JOVE SI POT…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *