El periodista de la setmana P5B

Al llarg de tot el curs hem treballat EL PERIODISTA DE LA SETMANA a l’aula dels Cors. Cada divendres un nen o nena té l’oportunitat de portar a casa la bossa amb la carpeta del periodista. Durant el cap de setmana escollirà una notícia important i la deixarà reflectida en forma de dibuix, fotografia, retall de diari i text. Aquesta notícia la compartirà amb la resta del grup durant la setmana següent.

Aquí podreu anar veient totes les notícies. Esperem que us agradin!

Psicomotricitat: Juguem amb nines i ninos!

Els infants jugant a nines connecten directament amb la seva vida familiar. Donant autenticitat al joc simbòlic. Un dels objectius propis de la nostra etapa que treballem a partir del joc de nines és: “representar i evocar aspectes de la realitat viscuda, coneguda o imaginada i expressar-los mitjançant les possibilitats simbòliques que els ofereix el joc i altres formes de representació”.
A psicomotricitat hem fet una sessió donant oportunitats de vida: aprendre mitjançant el joc simbòlic situacions de la vida adulta.
Gaudiu del següent vídeo:

Oportunitats de vida: Som el que aprenem a ser.

Els infants jugant a nines connecten directament amb la seva vida familiar. Donant autenticitat al joc simbòlic. Un dels objectius propis de la nostra etapa que treballem a partir del joc de nines és : “representar i evocar aspectes de la realitat viscuda, coneguda o imaginada i expressar-los mitjançant les possibilitats simbòliques que els ofereix el joc i altres formes de representació”.
A psicomotricitat hem fet una sessió donant oportunitats de vida: aprendre mitjançant el joc simbòlic situacions de la vida adulta.
Gaudiu del següent vídeo:

Compartim experiències!

Els nens i nenes de P5B han compartit un matí amb els infants de 1rB. Durant l’intercanvi, les nenes i els nens de 1r han acompanyat als seus companys de la classe dels cors perquè coneguin la classe de l’any vinent i conèixer algunes de les propostes, activitats i jocs. També han pogut resoldre dubtes que els amoïnaven de cara al curs vinent. Els infants de l’Arc de Sant Martí han tornat a la seva classe de l’any passat i han pogut reviure històries i propostes que els hi agradaven.
S’ho han passat d’allò més bé i han pogut compartir plegats moments únics.

Per veure les imatges feu clic a l’enllaç:

COMPARTIM EXPERIÈNCIES P5 – 1R B

Sortida al CRAM P5

Les accions d’educació, formació i sensibilització de la Fundació CRAM es realitzen des de l’Aula CRAM, amb la finalitat de conèixer les espècies i els ecosistemes marins en perill d’extinció, les causes que els amenacen i les principals solucions individuals i col·lectives per a la recuperació i conservació de la biodiversitat marina.

Aula CRAM fomenta el respecte al medi ambient, el compromís envers la conservació del medi marí i la presa de consciència a partir de la implicació personal.

Hem fet el Taller “Un mar d’esperança”. Per conèixer el fons del nostre mar, els nens i nenes acompanyaran una família de vells marins, la foca del mar Mediterrani, a través d’un conte animat, que els permetrà descobrir quins animals viuen al fons del mar i conèixer quines són les seves principals amenaces.

A partir del què hagin vist i descobert, faran un joc on els nens i nenes hauran de construir el mar que desitjarien tenir i reflexionarem sobre què pot fer cadascú per aconseguir-ho.

Cliqueu a les imatges per veure les fotografies de les dues classes:

P5 A

P5 B

PERIODISTES DE P-5

DURANT AQUEST CURS LES NENES I NENS DE P-5 HAN ANAT PORTANT NOTICIES A L’AULA. UNA FAMÍLIA ENS VA FER UN ESCENARI PER PODER DIR LA NOSTRA NOTICIA. I AIXÒ HA ESTAT MOLT MOTIVADOR. ENCARA QUE JA HÀGIM ACABAT AQUESTA ACTIVITAT PODEU CONTINUAR PORTANT NOTICIES IMPORTANTS I AIXÍ PODEM SEGUIR FENT EL PERIODISTA.
CLIQUEU PER VEURE ALGUNS DELS MOMENTS.
https://photos.app.goo.gl/ZsLcaGdDaXahn3hI3