Excursió al tren de Palau

En aquest trimestre els nens i nenes d’infantil hem treballat el tren, ens va entusiasmar molt que aquest any fos el centenari del tren de Cant Cugat i els nens i nenes tenien moltes ganes d’explicar-nos coses, de veure i experimentar i per això hem gaudit molt aprenent tots junts. I com no podíem acabar així hem decidit tots plegats anar a muntar en un tren, però no qualsevol tren, un a la nostra mida! Així que hem agafat l’autocar i hem anat a Palau de Plegamans a veure un tren i muntar en ell.

Fer clic a les fotos per veure-les totes.

P3 Gegants i capgrossos.

 

 

 

 

 

P4 Dofins i estrelles del cel.

P5 Regals i cavallers i princeses.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *