L’esport adaptat a CS

Coneixem l’esport adaptat

Els alumnes de cicle superior (5è i 6è) estem començant un projecte sobre l’esport adaptat. Durant aquest trimestre, ens posarem en la pell de persones que tenen alguna discapacitat a través d’esports adaptats.

Reflexionarem sobre què sentim, com deu ser el seu dia a dia, pensarem i exposarem idees de com adaptar materials per diferents esports. Finalment rebrem una xerrada d’un esportista que s’està preparant per anar a les olimpíades paralímpiques d’hivern.
En definitiva, esperem poder viure i aprendre que TOTS som iguals i diferents a la vegada.

Aquí teniu les fotos dels de 6è (discapacitat visual):

portada

Discapacitat física (6è):

p1040184

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *