Runners El Vendrell

div>

La idea és promocionar-se a través d’un video on s’identifiqui les caracterísitques del tema que es tracti. En aquest cas el video es va crear en motiu de la presentació del grup de corredors “Runners El Vendrell” es va crear aquest video per tal de donar-se a conèixer. Un grup d’amics que té ganes de créixer i anar assolint els objectius que es van plantejant. Felicitats per l’esforç i constància. Salut i km!

 Creat per Christian Toldrà Jordà

Imatge de previsualització de YouTube
Publicat dins de Activitat Física i Salut, General | Deixa un comentari

Educar en valors

Hola a tothom,

Enguany estic de tutor a l’Escola Edumar i especialista d’Educació Física. Pensant i pensant maneres de fer entendre la importància dels valors amb els meus alumnes, vaig pensar en la relaització d’un vídeo en el que ells fossin els protagonistes per transmetre els valors d’educar.

Els nens i nenes de 4t de l’Escola Edumar presenten aquest video en el que donen especial importància a l’educació dels valors en el seu procés d’aprenentatge. L’amistat, el companyerisme, la cohesió, el respecte i molts altres valors, responen al creixent interès de la nostra societat per l’educació, per la manera com hem de transmetre valors als nostres fills.
Valorem l’educació dels nostres fills a través dels valors. La transmissió dels valors per part de tota la comunitat educativa ( mestres, companys, entorn familiar, etc) és crucial. Ànims!
Per últim, cal felicitar als alumnes de 4t, i a tots als qui han participat, directe o indirectament en aquest petit gran projecte perquè surti endavant.

Aquesta és la pàgina del nostre bloc (deixeu comentaris!):

http://blocs.xtec.cat/quartedumar/

Moltes gràcies a tots i totes!

Imatge de previsualització de YouTube
Publicat dins de General | Deixa un comentari

Benvinguts MEF’s

Benvinguts al meu bloc. Sóc mestre d’Educació Física. Visc al Vendrell i enguany treballaré a Castelldefels com a tutor de tercer i faré algunes classes d’Educació Física. El sistema educatiu no m’ha permès treballar gaire en la meva especialitat (únicament el darrer any vaig treballar únicament com a especialista d’Educació Física) però no deixo de tenir ganes per aprendre i seguir creixent en la meva especialitat. Us dono la benvinguda i espero que us agradi el bloc (encara està en pràctiques…jeje)

 

Per cert a banda de ser MEF, també em dedico al montatge i edició de foto 3d entreu a aquest bloc i veureu els meus treballs i si us interessa contacteu amb mi o compartiu el meu bloc. Gràcies!

http://chrislizard-chrisart.blogspot.com/

Publicat dins de General | 2 comentaris