Hanoch Piven

 

 

 

 

 

L’artista Hanoch Piven és una icona del món creatiu i cultural israelí que ha desenvolupat una proposta per explorar la creativitat d’una forma fàcil i divertida a través del joc i l’experimentació amb curiosos collages, formats per tota mena d’objectes quotidians.

Hanoch Piven volia ser il·lustrador i caricaturista, però la manca de tècnica el va portar a investigar altres formes d’expressió artística diferents de les tècniques tradicionals del dibuix. Avui en dia és un reconegut artista internacional i els seus retrats amb objectes quotidians de personalitats han estat portada de prestigiosos mitjans: Times, The New York Times, The Washington Post, Esquire i Times Magazine, i Rolling Stone entre d’altres.

Piven reparteix el seu temps entre Tel Aviv i Barcelona i imparteix tallers artístics i creatius per tot el món: amb educadors a Omaha, nens sense sostre a Guatemala, executius d’empreses a Tel Aviv o estudiants de disseny a Beijing. El seu llenguatge visual és utilitzat per educadors i professors amb la finalitat d’explorar i crear jugant a les aules mitjançant la tècnica del collage. A Espanya ha contribuït amb la sèrie creativa Una mà de contes.

 

 

Hanoch Piven visitarà Barcelona els dies 4 i 5 de desembre  i si voleu veure’l en acció, el dia 4 es farà un taller organitzat per Aulas Creativas, de 18 a 20h, on podreu participar.

 

En aquest vídeo podeu veure una mostra del que trobareu al taller.

 

Deixa un comentari