Santa Claus

[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/tvc/contescontats/955283.rm" width="322" height="288"/]

Les Tres Bessones visiten el poble de Santa Claus, d’on surten els regals que omplen les cases dels nens cada Nadal.

Santa Claus llegeix les cartes dels nens i nenes, i, cada Nadal, els porta els regals que han demanat. Fa, però, una excepció: no els du mai armes de joguina o jocs de guerra. Mister Bang no hi està d’acord i vol que tothom tingui armes el dia de Nadal, però les Tres Bessones i Santa Claus aconsegueixen aturar-lo.

Al llarg d’aquest episodi, els protagonistes fan servir expressions i paraules en anglès com ara: “Christmas”, “village”, “to prepare”, “presents”, “children”, “helper”, “delivery”, “trucks”, “toys”, “assistant”, “wharehouse”, “to read”, “letter”, “bicycle”, “videogame”, “toy gun”, “to stop”, “war game”, “to approve”, “to find”, “gasoline”, “computer”, “magic road”, “to confuse”, “to disappear”, “all over the world” o “list”.

Celebrem aquest Nadal amb l’Edu3.cat!

logo.png

Equip Edu3.cat

Deixa un comentari