“Nulla dies sine”…Edu3.cat

La sentència del savi Plini el vell ens presenta la proposta d’avui i ens ofereix un nou capítol del programa “Jugamón”:

“L’Ot i el Cluedo”

[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/tvc/jugamon/1124789.rm" width="352" height="288"/]

En aquesta edició de “Jugamón”, el conegut joc del Cluedo ha inspirat l’Ot per organitzar la investigació d’un robatori a casa seva. Els seus companys de programa han de resoldre aquest misteri.

L’Ot viu a les Planes, al Vallès Occidenal. Està a punt de mudar-se a una casa nova, que ensenya als seus companys de programa.

A l’Ot li agrada molt cuinar, i tot sovint s’inventa receptes de cuina en què barreja tota mena d’ingredients que ell mateix ha comprat al mercat.

Li agraden molt les novel·les de misteri i jugar a detectius, per això ha proposat als seus compans investigar un cas de robatori. S’ha inspirat en el Cluedo, un joc molt famós que comença amb un assassinat en què tots els personatges que són a la casa en aquell moment són sospitosos. Els jugadors han de descobrir qui és l’assassí, quina arma ha utilitzat i on ha comès el crim.

En la versió que s’ha inventat l’Ot, els jugadors s’han de disfressar d’un personatge diferent i han d’esbrinar qui ha robat el tresor i on l’ha amagat. Els jugadors han de passar diverses proves per aconseguir que l’Ot els doni alguna pista i, així, descartar sospitosos i possibles amagatalls.
Una oferta per integrar a l’escola i a casa.No us perdeu aquesta oportunitat i aprofiteu-vos de la proposta!

I un savi consell: visiteu el web del programa.

A reveure,

Equip Edu3.cat

Deixa un comentari