Curs 2016-2017

MINIOLIMPÍADES 2017

EL dimecres 14 de juny al nostre alumnat ha participat en les 10es Miniolimpíades escolars del districte II de Badalona. La canalla ho ha passat molt bé i han fet amics/gues d’altres escoles del districte. S’ha fet diferents jocs que treballen l’esport i la relació social.

Donem les gràcies als grups de 6è que aquest any han estat els coordinadors dels jocs i ho han fet genial.

BADAPLATJA 2017

El passat 9 de juny els alumnes de 2n de l’escola Pau Picasso van viure un dia fantàstic realitzant l’activitat del “Badaplatja” que es fa a la “platja dels Pescadors” de Badalona, davant de l’escola del mar. Les nenes i nens Picassins van realitzar jocs a la sorra i amb l’aigua, van ballar i van compartir amb companys d’altres escoles de Badalona.

No podeu deixar de veure el següent vídeo d’aquesta jornada increïble !!!

ANUNCIS DE 5è

Les i els alumnes de 5è han realitzat una gran interpretació d’anuncis televisius coneguts per tots. Han preparat l’escenari, els rètols, el material… No podeu deixar de mirar-los, perquè ho han fet molt bé !!!!

5è A

5è B

“BATEIG DE MAR”

El passat dilluns 29 de maig els alumnes de quart de l’escola vam fer el nostre “Bateig de mar”. Vam anar al club nàutic Bètulo i vam realitzar diferents activitats aquàtiques: paddle surf, vela i caiac. Després vam acabar la jornada al parc de Ca l’Arnús i Can Solei. Dos dies després va ser 3r qui va fer aquesta activitat tan xula.

Ha estat un dia divertit i meravellós !!!

3r

4t

BADAJOC 2017

Un any més els alumnes de tercer de la nostra escola han participat en la divertida activitat del Badajoc. Van realitzar deu jocs tradicionals i cooperatius (xarranca, mocador, paracaigudes, “tunel”, caçar conills, tres en ratlla, bitlles catalanes…), juntament amb altres escoles de la nostra ciutat.
Ha estat un dia fantàstic i ho podeu veure en el següent vídeo !!!

ACROSPORT- CASTELLS EN EQUILIBRI 4t

Els alumnes de quart han treballat les figures en equilibri, en l’esport conegut com acrosport.
Ells han triat les figures a fer i n’han inventat d’altres. Ha estat divertit, emocionant, educatiu i, sobre tot, cooperatiu; ja que els alumnes s’han ajudat mútuament en diverses ocasions per portar a terme el que hem anomenat “CASTELLS EN EQUILIBRI”. Han quedat genials!!!

BADAORIENTACIÓ 2017

El passat divendres 17 de març els alumnes de 4t van viure una gran jornada d’orientació al parc del Turó d’en Caritg en companyia d’altres companys de tota Badalona.

Les nenes i nens de la nostra escola van buscar set fites per tot el parc amb l’ajut dels seus mapes. Després marcaven amb les pinces en els seus fulls de control i… fins l’arribada.  Ha estat un meravellós dia assolellat i ens ho hem passat pipa!!!

BADACORFBOL 2017

El passat divendres 3 de febrer els alumnes de 6è van viure una jornada engrescadora, divertida i de germanor a les instal·lacions de Can Cabanyes. Els alumnes de la nostra escola han practicat l’esport del Corfbol amb nens i nenes d’altres escoles i s’ho han passat d’allò més bé.
Aquí teniu les espectaculars imatges d’aquesta activitat organitzada pel grup de treball de mestres d’educació física.

Imatge de previsualització de YouTube

BALLS DE NADAL 2016

Ja teniu aquí les grans actuacions dels balls dels nostres alumnes. No podreu deixar de mirar-les, ho han fet genial !!!

1r A i 2n A

Imatge de previsualització de YouTube

1r B i 2n B

Imatge de previsualització de YouTube

3r A

Imatge de previsualització de YouTube

3r B

Imatge de previsualització de YouTube

4t A

Imatge de previsualització de YouTube

4t B

Imatge de previsualització de YouTube

5è A

Imatge de previsualització de YouTube

5è B

Imatge de previsualització de YouTube

6è A

Imatge de previsualització de YouTube

6è B

Imatge de previsualització de YouTube

TOTS JUNTS “A”

Imatge de previsualització de YouTube

TOTS JUNTS “B”

Imatge de previsualització de YouTube

BADATLETISME 2016-17

Les i els alumnes de 5è de l’escola Pau Picasso han participat novament a una nova edició del Badatletisme. A les pistes de Paco Águila realitzem diferents disciplines d’atletisme (curses de fons i velocitat, salt de llargada i alçada, llançament de pes i disc…). Aquí teniu un vídeo molt actiu de les proves que vam fer el passat 30 de novembre !!!

BALLEM SENSE PARAR!!!!!! ASSAGEM A CASA!!!!!!

Aquí teniu els videos per poder ballar i assajar a casa en aquest curs 2016-17. Ànims ballarins i ballarines!!!!!! Ja sabeu que al Pau Picasso no podem parar de ballar mai.

ASSAGEM A CASA!!! ÀNIMS!!!!! 3r A-B

ENDAVANT

ENDARRERE

4tVII Paralimpíada a l’escola Pau Picasso

Una vegada més hem celebrat a la nostra escola unes paralimpíades amb els alumnes de 3r i 6è. El passat 20 d’octubre vam practicar diferents esports i jocs adaptats a les persones que pateixen algun tipus de discapacitat física: vam practicar boccia, volei adaptat, eslàlom, bàsquet en cadira de rodes i activitats per a invidents.
A la tarda vam acabar amb una conferència increïble amb Jordi Morales, medallista de plata a Londres 2012 i de bronze a Atenes 2004 en la disciplina de tennis de taula.
L’experiència ha estat com sempre enriquidora i molt divertida. Aquí teniu un vídeo on podreu aprendre moltes coses de les capacitats que tenen tots els éssers humans.