XXVI Jornades de Camps i Entorns d’Aprenentatge

Hem iniciat el segon trimestre assistint a les XXVI Jornades de Camps i Entorns d’Aprenentatge organitzades a l’Entorn d’Aprenentatge Sebes i Meandre de Flix. Durant dos dies hem pogut conèixer el projecte educatiu dels companys de Flix que amb la seva oferta d’activitats permet als alumnes aprendre sobre el passat, present i futur d’un medi amb tanta idiosincràsia com és la Ribera d’Ebre.

Unes jornades que també ens han permès intercanviar experiències i punts de vista amb altres companys de professió i que ens reforcen a continuar amb aquesta singular experiència educativa dels camps i entorns d’aprenentatge.

Agraïm als amics de Flix la bona acollida i l’organització de les jornades. Dos dies d’experiències, dos dies d’aprenentatges, dos dies que s’han fet curts, però intensos i  ben profitosos.

grup-camps-meandre

Participants dels CdA i EdA a les jornades.

presentacio-fem-el-verdaguer-flix

Presentació de l’activitat “Fem el Verdaguer! Poesia i excursionisme” que varem realitzar durant les jornades

Save

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *