JClic. Problemes de seguretat amb el Java

Últimament ens estem trobant que les versions més recents de Java comproven que el codi de les aplicacions estigui sempre signat digitalment per una entitat reconeguda i el Java mostra un avís indicant que s’ha bloquejat l’execució del JClic.

Imatges dels avisos:

El codi del JClic està signat per l’Agència Catalana de Certificació. En cas que el vostre sistema Java no reconegui aquesta entitat, haureu d’afegir-la manualment seguint les instruccions que s’indiquen a aquesta pàgina.

3 comentaris a “JClic. Problemes de seguretat amb el Java

 1. Hola Emília,
  La teva entrada m’hauria anat de perles el cap de setmana passat, jejeje. Dissabte em vaig trobar amb tot aquest enrenou i vaig estar una “estoneta” per entendre-ho i solucionar-ho, però finalment ho vaig aconseguir.
  Valdria la pena que d’alguna manera es notifiquessin aquests canvis per no desconcertar al personal, a la fi el JClic és una recurs molt utilitzat i som moltíssims els que ens hem trobat amb aquest embolic.
  Mil gràcies per per ajudar-nos tant.
  Una abraçada

 2. Quina llàstima, Anna!

  De fet, és quan va començar a passar. També em vaig haver d’espavilar, quan va fallar el JCLIC a tots els ordinadors de l’escola. No saps què passa, perquè intentes actualitzar el Java, com has fet sempre, però no pots jugar.

  De totes maneres, en cas de conflicte, sempre va bé recórrer a la secció Preguntes freqüents del racó del JCLIC. Sempre està al dia !

  Una abraçada. 😛

 3. Retroenllaç: JClic. Problemes de seguretat amb el Java | TAC...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *