Projecte.

Introducció al projecte.


Objectiu: heun de desenvolupar un projecte propi de disseny d’espais i d’objectes, en un espai concret de l’Institut.

L’objectiu consisteix en fer-ne ús de la geometria plana i descriptiva, la geometria mètrica, la normalització…. i les diferents eines del Dibuix Tècnic, per tal de resoldre un problema de disseny aplicant el llenguatge gràfic propi del Dibuix Tècnic .


 

Encàrrec:

El projecte consisteix en modificar un espai concret del Moises Broggi, per tal de donar-li un nou ús. Per alimentar la vostra creativitat, teniu tot un seguit de Referents al contenidor de Pinterest DT1/ projecte final. Aquest referents són models de presentació gràfica del vostre treball.

El projecte es desenvoluparà a partir de tres instants:

  1. Proposta inicial.
  2. Entrega del projecte definitiu.

Proposta inicial.

Heu de fer una proposta inicial en paper,  ha de seguir la següent estructura:

  • Dossier: documentació del lloc, croquis de planta i mides de l’espai físic, croquis axonomètric de l’espai actual i croquis de les modificacions proposades, imatges o collage de com es veuria la proposta a l’espai.

Aquesta proposta ha de ser valorada i acceptada per poder seguir el procés, per tal de detectar els possibles problemes no resolts.

data de presentació: 08-01-2018

Una vegada valorada, heu d’entregar la proposta inicial en pdf (CARLASEGURAproposta inicialDT1.pdf)

 

Redacció i entrega del projecte.

El vostre projecte ha de constar de:

  1. Introducció: es fa necessària una introducció a la que ha d’aclarir-se quin/a és la intenció/objectiu, els referents (amb imatges, noms i dades concretes) i les motivacions.
  2. Proposta incial (pdf de la vostra proposta inicial)
  3. Proposta definitiva: comença amb una descripció de les modificacions fetes a partir de la proposta inicial, dibuixos dels diferents elements (vistes dièdriques i perspectiva) fent servir colors i codis de forma acurada per tal de facilitar la comprensió del lector (consulteu el tema de normalització del llibre, al contenidor del Pinterest DT1/ projecte final teniu referències, parleu amb mi per prendre decisions correctes…).

El projecte ha de constar d’una portada amb les dades personals i un títol. La enquadernació del projecte és lliure (Referents a PORTFOLI)

data d’entrega del projecte:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *