Unitat 8: relació dels angles amb la circumferència.

Activitats: 1,2,3,4,6+PAU

data d’entrega: 

enllaç solucions>

Data d’examen: dl., 17 de d’octubre, 11:30 – 12:30

Per preparar l’examen us recomano fer especialment els exercicis de la llista proposada a continuació. Recordeu que no heu de copiar línies, no es tracte d’imitar dibuixos, heu de comprendre els conceptes implícits. Només així podreu triar l'”eina” adequada per solucionar un problema. Resulta pràctic justificar-te raonadament la tria de cada traçat, i després, comprovar a les solucions del blog si els teus traçats i raonaments són encertats. En cas contrari, busca els conceptes al llibre i rellegeix la solució fins comprendre el concepte i el traçat relacionat.

  • Proposta d’exercicis:
  • p.76: 7,8,9
  • p.84: 4,5,10,11,14,15
  • p.92: 4,13,16.
  • p.112: 1,2,3,4,6
  • p.122: 2,4.
  • exercici PAU (dossier fet a l’aula).

Recorda que és una proposta de treball, les preguntes de l’examen no han de sortir necessàriament d’aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *