HEM ANAT A LA BIBLIOTECA!

IMG_9202 (Small)IMG_20170418_104519 (Small)

Hola famílies!
Els alumnes de P5 hem anat a la biblioteca! Ens ha agradat molt! Hem après a que hem d’estar amb silenci, a trobar els nostres contes, a saber a on els hem de deixar quan ja els hem mirat…. I també ens han explicat una bonica historia! Ha estat molt interessant!

La lletra reina!

Us volem explicar el joc de la lletra reina!

Cada dilluns presentem una lletra (amb lletra de pal i lligada). Els nens i les nenes han de pensar paraules que comencen per aquesta lletra i l’han d’escriure. Tenen tota la setmana per poder anar escrivint paraules.

Al final de la setmana la mestra fa una fotocòpia de la llista amb totes les paraules i els infants la poden ensenyar a les famílies i tenir-la a casa.

D’aquesta manera anem fent un petit diccionari de paraules a l’aula. Tenim la carpeta amb totes les lletres treballades al racó de llengua i els infants la poden consultar quan ho necessiten.

Valoreu cada lletra que porten a casa perquè per a ells és un petit tresor!

Gràcies!
IMG_20170303_120822 (Small)IMG_20170303_120913 (Small)

Ens visita en Quim Corominas!

Hola famílies!

Aquest trimestre a l’hora de plàstica hem treballat en Quim Corominas, un artista que viu a Girona.

Hem conegut les seves obres i, algunes d’elles, les hem treballat a l’aula. Per acabar el projecte el vàrem convidar a venir. Ens va agradar molt! Li vàrem fer una entrevista i ens va ensenyar molts dels seus contes de pop art.

Gràcies Quim per la teva visita!