MALGRAT LA PLUJA, … HEM FET EL CROS!!!

Amb un ambient de pluja i una mica de fred, més típic de països del nord o del Cantàbric, hem celebrat una nova edició del CROS.

Les nenes, els nens i … els adults s’ho han passat molt bé, trepitjant bassals i corrent per un bosc ple de vida!!!

Us deixem unes fotos representatives de les sortides. D’aquí uns dies us penjarem un petit vídeo amb els moments més interessants!!!

NOVA DATA DEL CROS

Davant de les previsions meteorològiques, que indiquen pluges per diumenge, hem aplaçat el CROS DE RELLINARS previst per aquest diumenge, al DIUMENGE DIA 6 DE MAIG.

Mantindrem les inscripcions que ja heu fet, a la vegada que donat el nou calendari, aquestes encara estaran obertes fins el dijous 3 de maig.

Moltes gràcies!!!

EL RECORREGUT … NEVAT!!!

Aquest mes de febrer ens ha portat la neu a Rellinars. El recorregut, de bosc, ens ha quedat ben blanc!!! Segur que quan arribi el CROS, podrem gaudir d’uns recorreguts ben verds, amb aigua i plens de vida!

Us hi esperem!!!

CROS 2018, … A PUNT!

Ara que ja hem entrat de ple al 2018, us podem avançar que mica en mica anem tenint tot el material i organització del CROS a punt.

Aquest any hem introduït la novetat de la MILLA CATALANA DE PAGÈS. La idea és que us podeu apuntar tota la família o un grup d’amics, o … i córrer junts amb la finalitat de passar-nos-ho molt bé, i qui sap, amb un premi molt especial!!!

Us avancem els trofeus d’aquest any, com sempre molt xulos!!!

Ja falta poc, … FES LA TEVA INSCRIPCIÓ!!!