FEM PANELLETS

No hi pot haver cap celebració sense un bon àpat. Així que entre tots vam fer uns panellets deliciosos. Veureu que bé ens ho vam passar fent-los. I a més vam menjar moltes castanyes calentetes que ens van portar uns castanyers molt especials.
7_catanyes-i-panellets

CASTANYADA

La castanyada d’aquest curs ha estat molt especial. Aquest any hem tingut una visita molt entranyable. La Castanyera Sofia ha baixat de la muntanya per porta-nos castanyes!!! També vam veure un teatre amb anglès i per la tarda vam menjar panellets i castanyes.
IMG_20171031_103515

BON ESTIU!!!

Aquest estiu no us demanem uns quadernets per repassar els continguts d’aquest curs. Aprofitem aquest enllaç per donar-vos unes petites recomanacions que poder seguir aquest estiu.

Recomanacions d’estiu: aprendre anar amb bicicleta(qui s’atreveixi sense rodetes); fer salts a la piscina en les diferents modalitats( de bomba, des de la voreta, amb la mà dels pares, amb xurro o sense…)o qui pugui, saltar les onades del mar; intentar menjar un gelat sense regalimar fins als colzes, estones d’abraçades a la falda dels padrins, fer-nos pessigolles i esclatar a riure fins que no puguis més; explicar aquell conte que sempre ens demanen(sí ho sé, una altra vegada!); preparar el millor fanalet de sant Jaume que puguem lluir; gaudir de les nits d’estels i buscar formes desconegudes en alguna constel·lació; fer xerrades a la fresca(molt important no deixar de parlar amb ells)…Però sobretot, no deixeu de gaudir-lo plegats.

bones-vacances

 

 

 

AGRAÏMENT A LA CARLA I LA CRISTINA

Com ja sabeu aquest curs hem tingut dues practicants els divendres, una a cada classe: la Carla i la Cristina.

En agraïment a la seva tasca, carinyo  i dedicació els vam fer un comiat molt especial, del qual en teniu una petita mostra en aquest vídeo, que tot i que és molt curtet, és molt divertit!!!!

 

JORNADA ESPORTIVA

Ja hem celebrat la última jornada d’aquest curs amb diferetns activitats. Pel matí al Parc del Graó a càrrec de Catacric i per la tarda amb els millors monitors que hi ha a l’escola, els nostres companys de sisè.

Tot i la calor, ens ho hem passat molt bé explorant les possibilitats i les habilitats del nostre cos.
SAM_0385_opt (2)