Sentint…

Tres plataners, pràcticament despullats, dansant en silenci al voltant d’un tímid fanal de pàmpol rodó, mentre la música m’acarona per dins i per fora com una onada immensament desitjada per la costa… Resto aquí, sentint… i molt…

Carme Ramilo i Martínez
1 març 2010, 20.10 hores

2 comentaris a “Sentint…

  1. Aquestes imatges acompanyades de violí i piano propicien unes sensacions màgiques que aconsegueixen transportar-te a un estat de pau interior i benestar emocional, no sempre fàcil d’aconseguir.

  2. Jo no em canso d’escoltar aquesta música… Em relaxa moltíssim i em transporta a un espai de pau interior indescriptible!

    Una abraçada molt forta, Mariàngels!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>