Dia de la Dona Treballadora

Benvolgudes famílies,

Com molt bé sabeu demà, dia 8 de març, se celebra el Dia Internacional de les dones o el dia de la dona treballadora.

Tot i que el seguiment de la jornada de vaga convocada serà mínim al nostre centre, volem aprofitar l’oportunitat per reivindicar el paper fonamental de la dona en la nostra societat i molt especialment en el món educatiu i reafirmar-nos en la lluita diària a favor de la igualtat de gènere i en contra del sexisme.

Per això, aprofitem el recurs literari de la Gemma Lienas que ens ofereix Dipsalut en el marc del programa “Sigues tu” per tal que poguem reflexionar sobre  la  importància de construir relacions basades en el respecte, l’amistat, la llibertat i la igualtat.

Us animem a fer-hi una llegida amb els vostres fills i/o filles.

Equip Docent

Aquest article ha estat publicat en Actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *