NOU TRACTAMENT PISTA ESPORTIVA

Benvolgudes famílies,

El dimarts 9 d’octubre vam poder comprovar que el tractament de la nova pista esportiva de l’escola és incompatible amb la humitat i l’acumulació d’aigua. Per aquest motiu alguns alumnes van caure i ràpidament vam tancar l’accés a la zona.

Avui mateix, hem acordat amb l’empresa que va realitzar l’actuació durant l’estiu el nou tractament antilliscant per tal de solucionar el problema, i per això restem pendents de la seva aplicació, que esperem que es pugui fer el més aviat millor.

Mentrestant, us demanem paciència i que pugueu entendre, tan vosaltres com els vostres fills i filles, que durant uns dies la pista només s’utilitzarà si les condicions ho permeten, per tal de garantir en primer terme la seguretat dels alumnes i el personal del centre.

Aprofitem per demanar-vos disculpes per aquest fet no desitjat i ens comprometem en solucionar-lo en breu.

Atentament,

Equip Directiu.

Publicat dins de Actualitat | Deixa un comentari

XERRADES PER A LES FAMÍLIES

Benvolgudes famílies,

Us informem que aquest primer trimestre ve carregat de xerrades educatives pensades per vosaltres. Us animem a participar a totes elles, i que us puguin servir de suport en l’acompanyament dels vostres fills i filles.

En primer lloc, des de l’escola i gràcies a l’assessorament de l’editorial Barcanova us proposem acompanyar-nos a la xerrada:

En segon lloc, també us convidem a una breu xerrada sobre salut lligada amb el treball de recerca d’una alumna de l’Institut de la Bisbal, que tindrà lloc a la sala polivalent:

Per últim, informar-vos que les AMPAs del municipi han organitzat un interessantíssim cicle de xerrades educatives sota el lema Parlem d’educació a la Bisbal d’Empordà:

Publicat dins de Actualitat | Deixa un comentari

Publicat dins de Actualitat | Comentaris tancats a

Inscripcions a les extraescolars

Benvolgudes famílies,

En relació a les extraescolars que ofereix l’escola a través de l’Aula Espai d’Estudis, us volem comentar que a dia d’avui ja està funcionant l’acollida matinal amb un petit grup d’alumnes, fàcilment ampliable.

La resta d’activitats (ortografia, mecanografia, taller d’arts i intel·ligència emocional) començaran la primera setmana d’octubre, sempre que el nombre d’alumnes sigui suficient per formar grup.

Per aquest motiu, us volem informar que la data límit d’inscripció és el divendres 21 de setembre, tot i que s’acceptaran fins el dia 26. A partir de llavors, si algun grup no està ple caldrà esperar inscripcions fora de termini per poder-lo tirar endavant en dates posteriors a la primera setmana d’octubre.

Les inscripcions es fan directament al centre de l’Aula Espai d’Estudis mitjançant el següent formulari.

Moltes gràcies!

Publicat dins de Actualitat | Deixa un comentari

ESCUTS SOLIDARIS CONTRA EL CÀNCER INFANTIL – POLICIA LOCAL

Benvolgudes famílies,

Us volem informar que la Policia Local s’ha adherit a la campanya de l’hospital Sant Joan de Déu anomenada #pelsvalents , destinada als infants amb càncer.

La idea és que pugueu adquirir uns escuts de la policia solidaris pel valor de 4€ cadascun. La recaptació es destinarà íntegrament a la campanya.

Des de l’escola ens han demanat si podem ajudar-los i per tan disposeu d’escuts solidaris a secretaria. Els podeu venir a buscar quan vulgueu durant el primer trimestre.

Gràcies per la vostra col·laboració!

Personal del centre i policia local.

Publicat dins de Actualitat | Deixa un comentari

BENVINGUTS AL NOU CURS 2018-2019

Publicat dins de Actualitat | Deixa un comentari

Memòria – Projecte de Pati

Benvolgudes famílies,

En aquest enllaç trobareu la Memòria del Projecte de Pati que hem elaborat durant aquest curs 17-18 des de la comissió del Procés Participatiu.

Memòria – Projecte de Pati

Les actuacions estan previstes en dues fases, la primera aquest estiu i la segona el que ve.

Esperem que gràcies aquest procés tinguem un bon pati per a tothom i que l’escola vagi millorant en diferents aspectes bàsics com el de disposar d’una zona d’esbarjo que respongui a les expectatives de tots els membres de la comunitat educativa: alumnes, famílies, docents, personal d’administració i serveis i patronat.

Salut i molt bon estiu!

Comissió de Pati

Publicat dins de Actualitat | Deixa un comentari

VENDA DE LLIBRES CURS 2018-19

INFORMACIÓ IMPORTANT A LLEGIR ABANS DE FER LA COMPRA DE LLIBRES

Benvolgudes famílies,

Fins el 20 de juliol podeu FER LA COMPRA DE LLIBRES A PARTIR D’AQUEST ENLLAÇ 

Venda de llibres

ENTREU EL CODI CORRESPONENT AL CURS DE L’ALUMNE/A.

ÉS IMPORTANT que especifiqueu si sou SOCIS AMPA en el desplegable que hi ha a continuació de la forma de pagament.

Les famílies que esteu en el PROJECTE DE SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES NOMÉS HAUREU D’ACTIVAR LES CASELLES DELS LLIBRES/MATERIAL QUE NO ES SOCIALITZEN I LA TARIFA LLIBRES SOCIALITZATS.

Per altra banda les famílies que NO SOCIALITZEU, no activeu  la casella que posa TARIFA LLIBRES SOCIALITZATS, només haureu d’activar tots els llibres que necessiteu comprar.

En els dos casos podeu fixar-vos del que heu de comprar, tant si socialitzeu o no socialitzeu, en el llistat que us vam fer arribar amb la informació de final de curs.

També us informem que a l’escola teniu a la vostra disposició uns ordinadors per tal que podeu fer la comanda.

RECORDEU QUE ELS LLIBRES S’ENTREGARAN ALS ALUMNES A L’INICI DE CURS.

Publicat dins de Actualitat | Comentaris tancats a VENDA DE LLIBRES CURS 2018-19

AUXILIAR DE CONVERSA CURS 18-19. BUSQUEM FAMÍLIES ACOLLIDORES!

Benvolgudes famílies,

Un any més, i gràcies a les vostres aportacions i el suport de l’AMPA, us volem demanar la vostra col·laboració per millorar en l’aprenentatge de la llengua anglesa amb la participació en el Programa d’Auxiliars de Conversa a l’escola.

Enguany, i per primer cop, disposarem de l’Auxiliar de Conversa al llarg de tot el curs escolar 2018-2019. Gaudir de l’Auxiliar de Conversa, amb l’anglès com a primera llengua, és una molt bona manera de reforçar l’expressió oral en grups reduïts i un magnífic punt de suport per al professorat d’anglès, que és qui coordina i supervisa les tasques de l’auxiliar.

Per tal de fer possible aquest projecte, és necessària la col·laboració de les famílies, donat que el programa d’Auxiliar de Conversa es basa en l’allotjament dels Auxiliars de Conversa en famílies de l’escola.  Aquest allotjament és totalment altruista i la família acollidora a canvi té una persona de parla anglesa vivint a casa.

Així doncs, necessitem famílies per al curs 2018-2019 que estiguin disposades a acollir durant un trimestre o més un/a Auxiliar de Conversa. Els Auxiliars de Conversa representen un recurs importantíssim i molt eficaç per a la millora de l’ensenyament i l’aprenentatge de l’anglès a l’escola dels vostres fills. La vostra decisió d’acollir un Auxiliar és una gran ajuda, i pot ser una magnífica oportunitat per a la vostra família per practicar i millorar la llengua anglesa.

Si hi esteu interessats o bé voleu més informació, feu-nos-ho saber, abans del 15 de juny, enviant un correu electrònic  a l’escola (b7000421@xtec.cat), trucant (972 640 162) o directament a secretaria dins l’horari escolar.

Moltes gràcies per la vostra atenció,

Equip Directiu

Publicat dins de Actualitat | Deixa un comentari

DONACIÓ DE SANG – 9 DE JUNY

Publicat dins de Actualitat | Deixa un comentari

Campanya de fruita

Publicat dins de Actualitat | Deixa un comentari