SANT JORDI 2018

El dia de Sant Jordi és un dia molt especial.

Al matí vam sortir al centre de la ciutat a visitar les parades de llibres i roses i va ser molt xulo. En tornar vam passar pel parc de Sant Jordi on vam jugar una bona estona.

Per la tarda vam veure una obra de Sant Jordi protagonitzada pels mestres del cole, tota una tradició. També es van donar els premis del concurs de dibuix de Sant Jordi.

La Mariona ha guanyat el premi de la classe al millor dibuix. Que contenta que s’ha posat. La veritat és que els vostres dibuixos fan molt de goig i ha estat molt difícil escollir la guanyadora. Felicitats Mariona el teu dibuix és extraordinari.

cliqueu sobre la imatge per veure el contingut

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LA IRENE MÁRQUEZ FA 5 ANYS

Avui ha estat l’aniversari de la Irene Márquez. Ha fet 5 anys i com es nota que ja és molt gran.

Ho hem celebrat a la classe cantant la cançó “Moltes Felicitats”, bufant les espelmes del pastís i fent les fotos. Mireu que guapa que està amb la seva corona. Felicitats princesa i que siguis molt feliç en aquest dia!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LA MAMA DE L’AINHOA TREBALLA A CAPRABO

Aquesta setmana ens ha visitat la mama de l’Ainhoa que treballa a Caprabo.

Ens ha explicat totes les feines que fa dins el supermercat, com fer de caixera, estar pendent del seu passadís, ajudar a repartir els productes… També a retirar aquells productes que estan a punt de  caducar.

Ens ha explicat que tots els aliments que estan a punt de caducar els envien a un menjador de la creu roja. Està molt bé perquè no es pot tirar menjar.

Ens ha portat prospectes del seu supermercat i quan ha marxat els hem fet servir per retallar i enganxar en un full.

Ho ha fet molt bé i l’Ainhoa ha estat molt contenta que hagi vingut la seva mama.

cliqueu sobre la foto per veure l’àlbum sencer

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SORTIDA ALS FERROCARRILS DE LA GENERALITAT

El divendres ha estat un dia super. Hem caminat des del cole fins l’estació de Terrassa Rambla dels ferrocarrils catalans.

Allà ens esperaven unes monitores molt amables que ens van acompanyar fins l’estació de Terrassa – Vallparadís.

Al parc hem esmorzat galetes i hem jugat una bona estona. Després les monitores ens han explicat el funcionament de l’estació i de les màquines que imprimeixen els bitllets.

L’estació està plena de càmeres per garantir la nostra seguretat. Està dissenyada per tal que les persones cegues puguin viatjar i també les persones amb cadira de rodes.

Ens han explicat un munt de coses i hem viatjat en tren una estoneta. Després hem anat al cole altre cop a peu. Hem arribat una mica cansats però ha valgut la pena. Una xulada de sortida.

cliqueu sobre el rètol de l’estació per veure les fotos de la sortida.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

CELEBRACIÓ DE LA PASQUA

El passat dijous vam celebrar la Pasqua a la capella de l’escola. Allí, la Clara, ens va dirigir una celebració molt divertida. Uns nens i nenes de sisè van ajudar-la i ens van explicar el significat de la Pasqua: crèixer i convertir allò dolent en bo.

També vam poder gaudir d’un video magnífic que explicava la història de Jesús interpretada per nens d’educació infantil. Una passada!

Gràcies a la rentadora super guay vam poder canviar actituds i vam entendre molt bé què vol dir la Pasqua i com el missatge de Jesús ens acompanya sempre.

cliqueu sobre la foto per veure totes les imatges

Publicat dins de General | Deixa un comentari

RECICLATGE DEL PLÀSTIC

Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube
Publicat dins de General | Deixa un comentari

GRANJA ESCOLA AL CASTELL DE FLUVIÀ

Segur que gaudireu molt veient l’àlbum de fotos de les colònies. La veritat que ha estat un gust anar-hi amb els conills gegants. Tots s’han portat super bé i han gaudit molt. Us  convidem a veure les fotos…

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LA MONA, LA MONA…

El darrer dia del trimestre i coincidint amb la English Week vam realitzar la tradicional mona de pasqua. Els nens i nenes van fer-la molt tranquil.lament i de manera molt ordenada. Com es nota que s’estan fent grans. Felicitats per ser com sou, conills gegants!

bty

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ENGLISH WEEK

Estem a l’English week i estem fent activitats en anglès. El dimarts vam tenir la sort de poder escoltar un petit conte en anglès. La Lucy ens va explicar un conte d’un monstre que ens va agradar molt.

Imatge de previsualització de YouTube
Publicat dins de General | Deixa un comentari

TREBALL COOPERATIU

Aquesta setmana hem realitzat un treball cooperatiu dibuixant conills en un super paper. El resultat ha estat interessant però el procés ha estat molt positiu. Entre ells havien de posar-se d’acoord en dibuixar, compartir l’espai, pintar… ens hem iniciat en aquest tipus de treball i ha estat molt xulo.

cliqueu sobre la imatge per veure les fotos del treball

Publicat dins de General | Deixa un comentari