EXCURSIÓ D’ESPIES A CARDEDEU

FINALMENT, LA CLASSE DE 1r A HEM FET LA SORTIDA DEL PROJECTE!

HEM ANAT A CARDEDEU I ALLÀ L’ANNA ENS HA REBUT AMB EL MISTERI D’UN ROBATORI PER RESOLDRE. ALGÚ HAVIA ROBAT UN ESQUELET I DESPRÉS DE BUSCAR ELS OSSOS, HEM RESOLT UN CRIPTOGRAMA PER SABER QUI HAVIA SIGUT EL LLADRE. ALESHORES, HEM MUNTAT L’ESQUELET I ENS HAN DONAT UN CARNET DE DETECTIUS ON HEM POGUT ESTAMPAR LA NOSTRA EMPREMPTA DACTILAR.

https://photos.app.goo.gl/nZXvIbrtJQIlOgLn1

EL JOC HA ESTAT MOLT BÉ, PERÒ SOBRE TOT, ENS HA ENCANTAT PASSAR EL DIA EN GRUP AL PARC DELS PINETONS I AL DEL POMPEU FABRA. HEM JUGAT MOLTÍSSIM I HEM PASSAT UN MOLT BON DIA!

Musicbeebotem!!!

Els alumnes de primer hem estat treballant durant aquest trimestre el projecte Musicbeebotem!!

Aprofitant el nom de la classe dels espies, hem conegut músiques noves. A partir de la música de la Pantera Rosa hem descobert el seu compositor, hem treballat l’audició, la pulsació i el ritme, nous instruments entre d’altres.

Hem tingut la visita de les beebot que ens han agradat molt i hem gamificat amb elles.

Finalment ens hem inventat una coreografia amb elles i hem ballat.

Aquí trobareu un breu resum del projecte.

Musicbeebotem!!

 

JOC D’ESPIES

EL PRODUCTE FINAL DEL PROJECTE ÉS FER UN JOC D’ESPIES. AMB TOT EL QUE HEM APRÈS, ARA JA TENIM ELEMENTS PER ORGANITZAR-LO I RESOLDRE’L. PRIMER ELS MATAHARI EL VAN PREPARAR ALS GARBO I AL TERCER TRIMESTRE HO HAN FET A L’INREVÉS.

EL SEGON TRIMESTRE, ELS MATAHARI ORGANITZEN I ELS GARBO JUGUEN:

https://photos.app.goo.gl/W43wd7Gp3Ow05Mce2

https://photos.app.goo.gl/2eb2HMfQ27tAMMGC9

EL TERCER TRIMESTRE, ELS GARBO ORGANITEN I ELS MATAHARI JUGUEN:

https://photos.app.goo.gl/FNFrO3Aauz41R6Bb2

I AMB LA IL·LUSIÓ I ENTUSIASME D’AQUEST JOC (I EL TREBALL TANT COMPETENCIAL QUE ENS HA PERMÈS FER) DONEM PER TANCAT EL PROJECTE DELS ESPIES, PODEN DIR QUE “SOM UNS BONS ESPIES!”

POSEM EFECTES SONORS A UNA PEL·LÍCULA DE DISNEY

EL PASSAT DIVENDRES, ELS 2 GRUPS DE PRIMER VAM ANAR A L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE GRANOLLERS. ALLÀ L’EDUARD ENS VA REBRE I ENS VA PROJECTAR UNA DE LES PRIMERES PEL·LÍCULES DE MIKEY MOUSSE SENSE SO. LA PROPOSTA ERA POSAR-HI ELS EFECTES SONORS AMB ELS INSTRUMENTS QUE HI HAVIA A LA SALA. UNA VACA CAMINANT, LA PODEM SONORITZAR AMB UN ESQUELLOT; UN FUSTER CLAVANT UN CLAU, AMB UNA CAIXA XINESA; ALGÚ PUJANT UNA ESCALA, AMB UNA MARIMBA, ETC.

AQUÍ PODEU VEURE LES FOTOS DEL GRUP DELS ESPIES:  https://photos.app.goo.gl/f6s49PQBfcJqSlJD3

I AQUÍ LES DE LA CLASSE DEL MAR  https://photos.app.goo.gl/MZh2oOiBAWx2a32E2

 

I ARA SI…. LA PEL·LÍCULA AMB ELS NOSTRES EFECTES SONORS!!!!!!

LA CLASSE DEL MAR https://photos.app.goo.gl/DnB1zWbRdZlgKNdv2

LA CLASSE DELS ESPIES  https://photos.app.goo.gl/HS2SrRziCMZUCsgr6

LA VERITAT ÉS QUE VAM FER MOLTA FEINA I VAM PODER VEURE TOT EL QUE CAL TENIR EN COMPTE I PREVEURE PER GRABAR ELS EFECTES SONORS D’UNA PEL·LÍCULA. VA SER UNA EXPERIÈNCIA MOLT BONICA I ENGRESCADORA!

Jordi Gurrea, autor del conte del Gegant dels tres caps visita 1r.

El dia de Sant Jordi després de totes les activitats relacionades amb la llegenda, a les classes de primer va venir en Jordi Gurrea, l’autor del conte el Gegant dels tres caps. Vam escoltar tot projectant el conte i vam poder fer-li totes les preguntes que vam voler.

Quina gran diada!

Composició artística

Durant el tercer trimestre els alumnes de 3r fem l’alimentació com a font de projecte. Tot i que continuem treballant l’artista Pablo Picasso, ens hem inspirat amb les obres de de l’artista Arcimboldo conegut per les representacions de la cara humana a partir de fruites, per tal de crear la cara d’un personatge amb grups d’especialistes utilitzant hortalisses, fruites, verdures, cereals, llegums i fruits secs. Han sortit personatges molts originals!!!!

FOTOS