Repte SET segona quinzena

NOVAMENT FELICITEM A TOTS ELS PARTICIPANTS!
La participació es repeteix en un 11,3%.

Aquesta vegada de 17 butlletes rebudes 14 han estat encertades. FANTÀSTIC!

Els GUANYADORS GUANYADORES són:

1r B: AINA, ARLET, EMMA, HRISTO i LAIA.

3r A: GRUPS: (JORDI,  POL,  AINA  i  GINA), (ETENESH, CORAL i JANA), (KADIJA, MISHA i GERARD), INDIVIDUAL: FERDAOUS

3r B: CLÀUDIA, GEORGINA, JÚLIA, LAIA  i SARA.

    ENHORABONA!

i Sea 10!

Demostra les teves habilitats sumant. S’ha de ser el més ràpid en trobar combinacions que sumin 10 i alhora dir “en veig deu”!

El jugador que aconsegueixi la major quantitat de 10 serà el guanyador! Hauràs de tenir en compte el tauró que té molta gana, si el gires perdràs totes les teves fitxes.

Per veure les fotografies prem sobre la imatge.

Mucho cucurucho

Mucho Cucurucho és un joc de taula de partides de 10 a 15 minuts que combina memòria, tàctica i risc. Qui serà el primer a fer un gelat de 10 boles?
Es necessiten de 2 a 4 jugadors i cada jugador comença amb 1 con i 1 bola de gelat. La resta de boles de gelat estan numerades del 2 al 49. Es barregen i es deixen de cap per avall a l’abast dels jugadors. En el seu torn un jugador ha de donar la volta a una bola. Si el nombre descobert és superior a l’última bola de gelat que tens en el teu con, pots decidir quedar-te-la o bé tornar a deixar-la de cap per avall en la taula.
Recorda bé on estan les boles de gelat mostrades i tria bé com serà la següent!

Clicar sobre la imatge per veure les fotografies.

Repte SET primera quinzena

FELICITATS A TOTS ELS QUE HEU PARTICIPAT!

La participació ha estat d’un 11,3%.

De 17 butlletes rebudes 7 han estat encertades.

Els GUANYADORS són:

1r B: LAIA

3r A: GRUP (JORDI,  POL,  AINA  i  GINA)

3r B: ARANTXA,  GEORGINA,  JORGE,  LAIA  i  CLÀUDIA

SORTIDA AL MERCAT DE SANT CARLES. P4B – P5A – 1RB

Aprofitant els noms de les classes i els projectes que estem portant a terme, la setmana passada vam anar d’excursió al mercat de Sant Carles de Granollers, vam anar-hi els nens i nenes de P4B, P5A i Primer B. Va ser una sortida molt completa de tot el dia.

Vam fer grups barrejats amb les altres classes, va ser interessant per establir vincles i fer nous amics i amigues. Vam fer la primera parada a la Porxada, on vam esmorzar unes galetes amb xocolata. Allà vam explicar una mica els diferents animals que podríem trobar al mercat i vam parlar de què necessitàvem comprar a la peixateria per treballar després a l’escola.

Els peixaters i peixateres del mercat ens van acollir molt bé, ens van ensenyar els animals vius que tenien a la parada i ens van ensenyar diferents peixos. Per acabar, cada grup va fer la compra que teníem encarregada. Sardines, cloïsses, musclos i algun animal que contingués tinta.

Vam anar a dinar en un parc i després a la tarda vam poder fer una obra d’art amb tinta de sípia.

Va ser una jornada intensa, a la tornada a peu cap a l’escola ja ens quedaven poques forces però l’esforç de tots plegats va valer la pena.

Imatges de la sortida al Mercat de Sant Carles

I més imatges

 

 

Super six

Super Six el joc de daus per a  nens i nenes de la comunitat de mitjans on tots ho passem d’allò més bé.

Es distribueix el nombre de palets que es desitgi, però sempre la mateixa quantitat entre tots els jugadors. Els jugadors tiren el dau successivament en el sentit de les agulles del rellotge. El tauler conté 6 forats, numerats de l’1 al 6 Si un jugador treu una xifra el forat està buit, fica un dels seus palets. Si el forat està ocupat ha de treure el palet i afegir-lo a la seva pila. El nombre 6 és “la jugada de la sort”, ja que el palet va directament al fons del gobelet i sempre el pot col·locar. Durant la primera ronda cada jugador només pot tirar el dau una sola vegada. A partir de la segona, els jugadors poden tirar el dau tantes vegades com vulguin, sempre que donin amb un forat buit i puguin col·locar un dels seus palets, es podran plantar quan vulguin, però hauran de tirar com a mínim un cop, així que donin amb un forat ocupat, robaran el palet que l’ocupa i passarà el torn al següent jugador. El primer jugador que es quedi sense palets, és el GUANYADOR.

Per veure com juguem cliqueu sobre la imatge.

Colour code

Escollir un dels 100 objectius que proposen a la llibreta, agafar les targetes que es necessiten i col·locar-les en el suport en l’ordre i l’orientació adequades.

Hem aconseguit l’objectiu quan el resultat és igual al que mostra la llibreta.

Per veure com juguem prémer sobre la imatge.