Benvingut/da al racó dels pensaments!

Estàs a punt d’endinsar-te al bloc de les emocions i dels pensaments! Un espai on tots els alumnes podreu compartir les vostres opinions i maneres de veure les coses. T’agradaria que tothom pogués saber què penses sobre un tema determinat? T’has quedat amb ganes de dir més coses sobre un tema que et resulta molt interessant però no has pogut per falta de temps? Creus que pots aportar i/o defensar el teu punt de vista donant arguments coherents mitjançant un debat?

Si la resposta a totes les preguntes anteriors és “SÍ” estàs en el lloc adequat.

Som-hi!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Filosofia i presentació del bloc

Hola comparTUITERS/ES!

El meu nom és Josep Roig. Sóc mestre d’Educació primària, especialista d’Educació Física i un apassionat de la informàtica.

Aquesta plataforma em permet combinar les meves dues passions: la docència i la informàtica. És per això que tinc el plaer de ser la persona encarregada de controlar i portar al dia aquest bloc!

Estic convençut que, en moltes ocasions, ja sigui per timidesa, per falta de temps, per por a no ser jutjats o simplement per mandra, molts dels pensaments dels alumnes no són expressats a l’aula.

D’aquesta manera, l’objectiu d’aquest bloc és bàsicament servir de pont entre els pensaments de l’alumnat sobre un determinat tema i el món (la classe o escola). Tots aquells alumnes que vulguin podran escriure en cadascun dels temes la seva opinió personal, sota la norma de respectar sempre les opinions dels demés i intentant utilitzar les expressions gramaticals i l’ortografia més correcta possible.

Els alumnes podran treballar lliurement l’expressió escrita en la seva màxima expressió!

Compartuitem quelcom?

Publicat dins de General | 1 comentari