El coet

Els alumnes de 3r volíem comprovar que l’aire, tot i que no es veu, ocupa un lloc i pesaMàscares Picassianes

El matí del divendres de Carnaval vam crear les nostres pròpies màscares. Aquestes màscares eren especials: es basaven en pintures de Picasso. Les vam poder pintar amb els colors que volguéssim i vam distribuir els elements (ulls, orelles, boca, cabell…) de diferents maneres; no havia una manera única de fer-ho. Va ser una feina en equip. Els altres companys ens deien com podría quedar més bé i ens ajudàvem els uns als altres a retallar, enganxar, plastificar, envernissar… etc. El nostre tutor va quedar molt content de la bona col.laboració i ambient que va haver-hi durant el temps que vam dedicar a realitzar la nostra màscara picassiana.Spiribol, un nou esport que coneixem!

El passat mes de febrer vam conèixer l’Spiribol. Un nou esport nascut a Andalusia i que ens va resultar molt divertit. Gràcies al Chus vam conèixer aquest esport de pala i pilota que no ens va costar gaire d’entendre. Sembla fàcil però, com tot, necessita concentració i esforç. Un cop iniciats en vam gaudir molt de la seva pràctica. A més el Chus ens va transmetre tot el seu entusiasme i ganes i amb això tots vam poder aprendre a jugar-hi. L’escenari que va triar el Chus per la seva pràctica va ser el pati cobert perquè poguéssim veure que es pot jugar gairebé a qualsevol lloc. En fi, va ser una jornada diferent, divertida i engrescadora. Gràcies Chus!Màscares a 3r

 

Els alumnes de 3rA i B hem fet unes màscares molt divertides per festejar la setmana de Carnestoltes. Aquí en teniu unes mostres.

A veure si trobeu qui s’amaga darrera de cada màscara.Celebrem el dia de la Pau

Dijous dia 30 va ser el dia de la Pau. Per aquest motiu, ja des del dimecres i fins divendres, vam treballar la Pau a les classes i fora d’elles. Vam aprendre coses que no en sabíem com ara que el colom blanc simbolitza la Pau. Aprofitant aquesta descoberta cadascú de nosaltres va fer una petita obra d’art que després vam aprofitar per fer un gran mural. Mural que us convidem a veure al vestíbul de les classes de 4t.

v-mural (7)

També vam saber quin era l’altre símbol de la Pau, què volia dir i quina era la seva procedència…

blog_simbolo_paz2

Nuclear Disarmament en llenguatge de banderes

simbol pau pota colom

Pota de colom sobre planeta Terra

Vam fabricar-nos el nostre propi símbol-penjoll de la Pau. El dia de la Pau tots portàvem el nostre símbol penjat i explicàvem als altres companys de l’escola què volia dir. Va ser molt divertit!

A la classe vam treballar cançons per la Pau com ara IMAGINE de John Lennon que ens va encantar.

Imagine_Lennon

Vam escoltar d’altres, cantades entre molts músics i cantants d’arreu del món. Són cançons agrupades sota el nom de Playing for Change. També vam veure un video sobre Mandela, una persona que va fer molt per la Pau al seu pais i al món.

Entre tots, també, vam fabricar unes armilles de la Pau; amb elles ens vam oferir per fer abraçades gratis a qui volgués. Va ser un èxit!

armilla

 

 

 

 

 

 

 

 

En fi, durant aquests dies vam col.laborar des del nostre petit i humil lloc al món a fer més agradable la convivència a la nostra escola; només cal que tots posem de la nostra part el millor que tenim… Ah i millor amb un somriure!ELS ALUMNES DE 3r VAN A CONEIXER EL BARRI ACOMPANYATS PER LA GUARDIA URBANA.


Els companys de 3rA i 3rB hem anat a donar una volta pel nostre barri del Raval.
Dos guàrdies ens han acompanyat pel barri. Hem vist carrers amb voreres i carrers sense voreres. Parets que estaven pintades amb “grafittis “ i d’altres que estaven netes. Ens hem fixat en els contenidors de reciclatge i hem dit els objectes que van a cada contenidor.
Tots teníem un plànol i véiem pels carrers que passàvem.
Hem passat passejant per diferents carrers, uns més bruts i altres més nets.PDI A 4t

Ahir dia 16 d’octubre, a les dues aules de quart, van instal·lar pissarres digitals. Els nens i nenes de quart, juntament amb els seus mestres, vam haver de buscar una aula alternativa per treballar mentre els tècnics col·locaven les pissarres.

Com les farem servir?

Les farem servir a totes les matèries connectant-nos a internet per buscar informació relacionada amb els temes que treballem.
Tots estem molt contents i creim que funcionarà molt bé.
Ens agrada molt tenir la pissarra digital, estem molt emocionats i la volem fer servir aviat.
Creiem que la classe serà més divertida i molt dinàmica.Una Sortida Divertida de la Classe de 4t

UNA SORTIDA DIVERTIDA DE LA CLASSE DE 4t

Les classes de quart A i B hem fet una sortida al Parc de Pedralbes. Hem anat en metro fins la parada de Maria Cristina i al sortir a l’exterior hem caminat una petita estona.
Quan hem arribat al parc hem esmorzat i després hem jugat a pilota, hem passejat i ens hem divertit molt. En fet grups i anàvem fent descobriments del parc.
Hem arribat molt contents a l’escola.Els Xavis i el partit

ELS “XAVIS” ENS ENTRENEN

Quina sorpresa quan va venir el Xavi del curs passat i ens va dir que fariem un partit els dos grups de quart.
Després de parlar amb ell i explicar-li les nostres anècdotes i ell les seves, vam baixar al pati a fer el partit.
Els dos “Xavis” ens arbitraven. Va ser bonic.COMIAT DEL XAVI

El Xavi i el Sergi s’acomiaden dels alumnes de 4t

El Xavi i el Sergi són els mestres que han estat a les classes de quart fent les pràctiques. Ells estan estudiant per a ser mestres. Les classes que ens van fer ens van agradar molt i les vam entendre molt bé. Segur que seran uns bons mestres.
I quina sorpresa vam tenir l’últim dia quan el Xavi i el Sergi van arribar amb un bon esmorzar! Ens havien preparat uns menjars boníssims: coques, pastissos,xocolata, begudes… Tot es va acabar amb una gran festa. Moltes vegades els trobem a faltar. Segur que un dia els veurem.