4 comentaris a “Txarango – Nou disc

 1. Moltes gràcies Elvi, a mi em va agradar molt la cançò de:
  Una lluna a l’aigua.

 2. Hola ELVIRA et torno a donar te moltes gràcies a mi m’agraden totes les cançons de txarango hi han algunes Que transmeten més alegria i altres són més tristes però jo no sabria triar però si què se una cosa i mai no canviaré de opinió a mi m’agrada molt la música i se que sense la música molts dels sentiments que tenim ara sense la música no els tindriem això és el que opino jo.

 3. “Lluna a l’Aigua” es la meva cançó preferida d’aquest disc.Em transmet alegria, festa i molta diversió.
  “Que tot et vagi bé” és molt bonica però sembla una cançó de comiat, crec que per aixo té aquest títol.
  “Mil Ocells”, “Resiste y Grita”, “Meravellós”,”Som Foc” i “Terra Endins”, són una mica diferents perquè els acompanyen un altre grup, però continuen sent molt boniques.
  “Obriu les Portes” transmet un missatge molt important i conegut, parla de queobrin les fronteres dels països tot hi que per el grup (Txarango) no n’hi ha.
  “El Tren del Temps” la seva lletra es molt emotiva i realista. Tot aixo ho explica cantant tot hi que siguin coses dolentes.
  UN DISC MOLT BONIC!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà