BENVINGUTS I BENVINGUDES AL NOU CURS!!

Després d’unes bones vacances i un setembre on ens hem anat coneixent tots plegats, ens trobem a l’octubre  amb les piles carregades!!

Tant a 3r com a 4t comencem cada dia amb una estona molt agradable de lectura! Us hi animen a fer-ho en família els caps de setmana!

En aquest espai compartirem amb vosaltres els aprenentatges més rellevants del curs.

Bon curs!!

Ambients matemàtics!

Enguany hem creat ambients a l’aula dedicats al joc matemàtic com a eina de treball i aprenentatge. Per assolir la competència matemàtica els nens i nenes s’organitzen per grups i desenvolupen activitats i reptes de caràcter més lúdic que afavoreixen la interiorització dels continguts.

Us volem transmetre que qualsevol moment és bo per jugar i desenvolupar habilitats i raonaments matemàtics! Els jocs matemàtics en família són un gran recurs a les vacances d’estiu!

 

Segueixen les aventures a “El Clar del Bosc”

Bona tarda!

Ahir vam anar a dormir una mica tard perquè vam estar fent el joc de les banderes. Ens ho vam passar molt bé!

Avui al matí, el nostre despertador han sigut els ocells i ens hem llevat ben d’hora…

Portem tot el dia gaudint de les activitats en plena natura; tir amb arc, guia pel bosc, descoberta dels ocells que hi viuen i rocòdrom (una gran experiència de superació, que de segur recordaran sempre).

Degut a les condicions meteorològiques, hem hagut de variar alguna activitat, tot i així, ha sigut molt divertit fer tallers de malabars.

D’aquí a una estona, començarà el moment dutxa (tota una aventura, hahahaha), per posar-nos de gala per la festa nocturna… quina emoció! 😛

Què ràpid que passa el temps, quan estem bé!

Arribada de les colònies

Bon dia famílies,

L’arribada de l’autocar, el divendres 11 de maig, ha canviat d’ubicació. Serà al c.Joana Raspall, en el següent enllaç trobaran la situació ( https://goo.gl/maps/1LFkeJJiPtK2 )

El canvi ha estat perquè la policia local ens ha fet saber que la zona que nosaltres havíem dit pertany a Sant Joan Despí i ells no es poden fer responsables.

Ja estem preparats per esmorzar…

Primer dia de colònies!

Hola famílies,

En arribar a Besalú, ens hem trobat amb els monitors (Eli, Alex i Eduard) i ens han explicat tota la història d’aquesta meravellosa ciutat medieval; els carrers, la plaça major, el pont… I tot això, en anglès!! Tota una experiència!

Després d’instal·lar-nos i de dinar, els nens i nenes estan gaudint de les primeres activitats a la casa de colònies “El Clar del Bosc”. Tot i que, han caigut quatre gotes, seguim el planning previst. Ens ho estem passant molt bé!!

 

Recordeu mirar també l’Instagram!! 🙂

Seguirem explicant-vos més cosetes…

 

 

“La Mona”

PROJECTE INTERDISCIPLINARI

Aquesta setmana estem engrescats en el projecte interdisciplinari d’enguany en el qual estem participant tots els nens i nenes de 3r i 4t de Primària.  L’objectiu és elaborar la nostra pròpia Mona de Pasqua tot compartint diferents experiències que ens fan aprendre a conviure, utilitzant conceptes treballats i portant-los a la pràctica de forma competencial.

Formant grups cooperatius, en els quals cada membre té un rol diferent (coordinador/a, secretari/a, supervisor/a de l’ordre, animador/a i observador/a)  hem descobert la recepta, hem creat una sopa de lletres, hem buscat l’origen dels aliments, hem fet càlculs per poder fer la llista de la compra i aquest matí hem anat a comprar. També hem dissenyat com volem que sigui el resultat final.

Demà calcularem els diners que ens hem gastat i a la tarda ens posarem el davantal per preparar el pa de pessic. Divendres serà el gran dia i acabarem de guarnir-les al matí per poder menjar-les al pati a la tarda.

Gràcies a l’autoavaluació i la coavaluació reflexionarem sobre el procés d’aprenentatge que ens ha generat fer aquest treball i desenvolupar millors estratègies per futurs treballs.

 

 

Nou espai polivalent

Aquesta setmana, hem estrenat un espai ambientat per dur a terme metodologies més dinàmiques. La farem servir per gaudir de la lectura, per fer treball per projectes, activitats en grup, activitats manipulatives, moments de reflexió i relaxació, rotllanes…