Tir amb arc

Vam anar de colònies a la Devesa (Rupit) i vam fer-hi moltes activitats. Avui us ensenyaré una de les activitats que vam fer: tir amb arc. Van començar explicant-nos les normes de joc, ens vam posar d’un en un, amb un arc i 3 fletxes. El joc consistia a llençar la fletxa amb l’arc des de lluny i intentar donar-li just al mig de la rodona. A la fletxa hi havia dues plomes de color blanc i una de color verd. La verda sempre havia d’estar en el lloc contrari de l’arc perquè si no xocava la ploma amb l’arc i no es podia llançar bé. També per llançar s’havia de tindre molta força (estar  catxes) per estirar la corda. El rècord va ser del Jhonatan: va llançar la fletxa just al centre de la diana. Ens ho vam passar molt bé!!!!!!!!!!cambiar-tamanodsc03413

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *