L’ACCENTUACIÓ

 

Recorda les normes d’accentuació estudiades a la classe o mira aquesta taula que t’ajudarà a repassar. Després fes les següents activitats clicant a sobre de l’enllaç:

Resultado de imagen de NORMES D'ACCENTUACIÓ

 

http://clic.xtec.cat/db/jclicApplet.jsp?project=https://clic.xtec.cat/projects/siltoacc/jclic/siltoacc.jclic.zip&lang=ca&title=S%EDl.labes,+tonificaci%F3+i+accentuaci%F3

Bona feina!

Tutores de tercer

MULTIPLICAR PER UNA XIFRA

Aprenem a multiplicar per una xifra. Aquests tutorials us ajudaran a entendre millor el procés a seguir a l’hora de multiplicar per una xifra.

Pas a pas:

https://www.youtube.com/watch?v=MduGOU-eDQg

Mètode més ràpid:

Recordeu que si baixeu una mica trobareu un enllaç per a poder repassar les taules de multiplicar.

Bona feina!

Tutores de tercer

LLETREJAR

Aquests dies estem jugant durant les estones de lectura a lletrejar, una activitat d’entrenament lector que ens agrada molt. És important conèixer l’abecedari i com es diuen les lletres. Aquí deixem un enllaç d’una cançó que ens serà molt útil per recordar i saber l’abecedari.

Resultat d'imatges de abecedari català

Ajuntament de Viladecans

Us demanem que realitzeu un treball d’investigació. Entreu en la pàgina de l’ajuntament de Viladecans i busqueu informació per tal de poder respondre a les preguntes següents:

Feu-les a la vostra llibreta, copiant l’enunciat i responent de forma clara. Busqueu també quina és la nostra mascota, escriviu el nom i la dibuixeu.

Bona feina d’investigació!

Tutores de 3r.