Formació del professorat en educació emocional i Projecte de desenvolupament de la IE

El projecte interdisciplinari de l’escola aquest curs gira entorn de les emocions. Ens hem engrescat principalment gràcies a un curs de formació que els docents vam fer a través de l’Esther Garcia Navarro del GROP (Grup de Recerca en Orientació Psicopedagògica). Aquest grup es va crear al setembre de 1997 amb la intenció d’investigar sobre educació emocional: http://stel.ub.edu/grop/

Inserto un video d’una entrevista amb Rafael Bisquerra, coordinador del GROP, on es poden escoltar relfexions interessants en relació a la intel.ligència emocional en educació.

Davant l’èxit i satisfacció aconseguits amb aquesta formació, l’escola ha decidit encetar un projecte del desenvolupament de la IE (intel·ligència emocional) a través també de l’Esther Garcia Navarro.  És un projecte internivells, amb equips d’educació emocional infantil, primària i secundària que es reuneixen en comissions.

La implementació d’aquest projecte ha començat amb molta empenta i ganes de treballar, i tant els alumnes com els docents n’estem gaudint i traient profit. Us ho recomano!

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *