El raïm, el vi i …l’alcohol

Com ja sabreu estem investigant sobre el vi i és que….Per quin motiu no podem beure vi i els pares si, si de raïm en podem menjar?

Se’ns ha girat feina i és que aquesta pregunta dona molt de si per treballar moltes coses; fins i tot la “dièresi” de RAÏM!!

Aquí teniu el vídeo que vam veure a classe i que ens ha fet pensar força.

QUÈ QUI COM

A Educació Física treballem el bàsquet

Durant aquest curs i tot el Cicle Superior a la classe d’Ed. Física treballarem i aprendrem diferents esports. Hem començat pel bàsquet i, exactament, el que aprendrem serà mini-bàsquet que és el bàsquet adaptat als nens/es fins els 12 anys

Aquí us deixo unes imatges on ens podreu veure en acció:

Sabeu com ens diem?

 Hola famílies i companys, ja tenim el nom i la porta feta!
Ens va costar una mica, però ho vam aconseguir!

Al final ens diem:”ELS ESPORTISTES GUAIS´´.  A les votacions, els dos noms més votats van ser: ”Els Simpsons Youtubers´´ i “Els esportistes guais´´. Tot i que van guanyar els Simpsons Youtubers, vam creure que no era un nom bastant apropiat per la nostra edat. Per això, ens diem ELS ESPORTISTES GUAIS.

Per fer la porta,  va haver-hi un altre problema; no ens posàvem d’acord. No sabíem si fer: un camp de bàsquet, un camp de futbol, un gimnàs,etc… Així que vam fer una xerrada per posar-nos d’acord.
Finalment, ens ha quedat una porta molt xula, on hem posat: un camp de bàsquet, esports varis, una piscina i coses guais.
Per fer-ho,  cadascú ha portat una foto d’ell/a vestit/da de l’esport escollit.

Article realitzat per: Àlex Matarín i Eric Torrico