PER ANAR FENT BOCA

Antonio López from museothyssen on Vimeo.

Nous documents de treball

Ja podeu consultar els nous documents publicats a Documents de treball.

Improvisació audiovisual…

A dos alumnes que no van poder fer la pràctica experimental els he proposat fer un petit experiment amb una aplicació que el centre ha contractat per aquest curs. Es tracta d’Improvisa, la germana avantguardista de Documenta… Encara estem treballant, però de moment us posem l’enllaç a la primera prova que hem fet amb imatges de la pràctica experimental de l’any passat.

improvisa

Pràctica Experimental a Improvisa

Quan hagis clicat a l’enllaç espera’t una mica a que es carreguin la carpeta de sons i la d’imatges, no trigarà gaire. Després puja el volum! i COMENÇA A TOCAR EL TECLAT DEL TEU ORDINADOR COM SI FOS UN ORGUE!

Cinema en curs amb moodle

Hola a tothom,

Al final amb els alumnes de 4t de l’INS Castell d’Estela, funcionem amb moodle per fer un seguiment del que anem fent. Són alumnes una mica despistats i així he pensat que els obligaria a ser complidors i ordenats. Si hi voleu fer una ullada l’accés al curs és:
http://agora.xtec.cat/iescastelldestela/moodle/course/view.php?id=121

Si no hi podeu entrar directament sol.liciteu-ho com a visitants i jo crec que hi heu d’entrar.
També penjarem coses al bloc per tenir el contacte amb els altres centres i fer visibles resultats, però el seguiment més de funcionament de classe el fem per aquí.

Montserrat

Autors o col·laboradors?

Els blocs comencen a animar-se…!

Nosaltres intentarem durant aquesta setmana presentar-nos. Però encara no tenim clar quines opcions d’administració de comptes d’usuari hem de prendre: autors o col·laboradors? Individuals o de grup? Petit grup o grup aula?

De moment, provarem amb l’opció “autors individuals”…

Com ho veieu? Quina és la vostra opció?

Autoretrat

mbaeta01

Al llarg d’aquesta setmana a l’INS Badalona Nou tenim la intenció de fer-nos un autoretrat per presentar-nos a l’Àlex, el nostre «fotògraf-abans-conegut-com-intervenant»…
I buscant, buscant he trobat aquesta adreça amb algunes propostes interessants. Potser ja la coneixíeu, però per si de cas…

Documents de treball

Ja podeu consultar els Documents de treball a l’apartat corresponent.

Benvinguts al bloc del docents i dels intervenants

A l’espera que comenci el curs us convidem a visitar el bloc del curs 2009-2010.

Animació Cinema en curs from Cinema en curs 2009-2010 on Vimeo.