Valoració del pla. Nerea Nieto

img_6502Dijous dia 21 d’octubre vam gravar el primer pla. Abans de res, vam decidir la posició de la càmera en funció de l’enquadrament que ens va agradar més. Després la vam situar damunt del trípode, vam acordar l’enfocament, el zoom i també l’iris. Més tard vam muntar l’equip de so, i vam provar l’entrada de so i la posició del sonidista per tal de situar-lo correctament.

Quan ja ho teníem tot preparat vam decidir el càrrec de cadascú: la Cristina era l’actriu, l’Urko s’encarregava de l’enfocament, l’Agnès era la directora, la Zaida s’ocupava del so, i jo de la càmera.Al principi del nostre pla, es veia tot desenfocat, i a poc a poc s’anava enfocant; llavors quan ja es veia nítid la Cristina obria la porta i sortia de l’aula i marxava caminant.La primera presa va sortir malament perquè una companya no va adonar-se que estàvem gravant i es va posar al mig. Després vam gravar la segona presa i va sortir bé. L’experiència va ser molt divertida!

Una resposta a “Valoració del pla. Nerea Nieto”

 1. Núria Diu:

  Hola Nerea!
  Està molt ben explicat els passos a seguir per fer un pla (posició de la càmera, enquadrament, òptica, diafragma -o iris- i enfocament). Felicitats pel rodatge, va anar molt bé!
  Ja tinc ganes de saber com avancen les idees dels Minuts Lumière!
  Fins aviat,
  Núria

Deixa una resposta