Vídeos

Els gossets radioactius de Txernòbil (vídeo)

Aquesta és  l’herència que tenen aquests dolços gossets dels éssers humans.Tenen prohibit el contacte amb humans, són radioactius. Estan contaminats des del seu naixement. Ells no han fet res.

http://www.elespectador.com/noticias/actualidad/los-perritos-radioactivos-de-chernobil-articulo-715214 Continua la lectura de Els gossets radioactius de Txernòbil (vídeo)

Igualtat Animal posa al descobert la crua realitat de les granges de pollastres a l’Índia (vídeo)

http://www.pressdigital.es/texto-diario/mostrar/844334/igualdad-animal-pone-descubierto-cruda-realidad-granjas-pollos-india?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter%20www.pressdigital.es

La organización Igualdad Animal pide a India que introduzca medidas para frenar la falta de bienestar animal, la insalubridad y la crueldad en las granjas de pollos de este país.

Para eso, proponen la prohibición de las jaulas en batería o técnicas para determinar el sexo de los pollitos antes de la eclosión de los huevos y evitar la muerte de más de 180 millones de machos.

Igualdad Animal ha publicado una investigación realizada durante seis meses en la que denuncia las “deficiencias” de esta industria, tanto para la protección animal como para la salud pública, tanto en las granjas como en los mercados de carne de pollo en las ciudades de Pune, Raigad y Delhi. Continua la lectura de Igualtat Animal posa al descobert la crua realitat de les granges de pollastres a l’Índia (vídeo)

Per què ha desaparegut el mar de la costa després del pas de l’huracà Irma (vídeos)

PER QUÈ HA DESAPAREGUT EL MAR DE LA COSTA DESPRÉS DEL PAS DE L’HURACÀ IRMA

Aquest fenomen es dóna quan un huracà té la suficient força com per canviar la forma d’un oceà. Els vents huracanats són tan forts que són capaços de desplaçar l’aigua de la costa. L’aigua es desplaça i el vent l’arrossega fins a una altra zona, on depèn de la força i la direcció Al centre de la tempesta, on la pressió és més baixa i els vents convergeixen, l’aigua s’acumula.

http://es.gizmodo.com/por-que-ha-desaparecido-el-mar-de-la-costa-tras-el-paso-1803126433Tras el paso del huracán Irma por zonas como Bahamas o Tampa, muchos usuarios comenzaron a subir fotos que mostraban las costas sin mar, había desaparecido por completo dejando un horizonte desierto de tierra. ¿Cómo ha podido ocurrir? Esta es la explicación al extraño fenómeno. Continua la lectura de Per què ha desaparegut el mar de la costa després del pas de l’huracà Irma (vídeos)

Vídeo fenòmens climàtics extrems, cada vegada més quotidians …?

El canvi climàtic i el calent global ocasiona la persistència cada vegada més acusada de fenòmens,  meteorològics extrems.

Com que la Terra s’escalfa, tant la velocitat d’evaporació com la precipitació augmenten. I a mesura que la càrrega atmosfèrica d’humitat i la convecció augmenten de manera coordinada amb l’augment de temperatures, també ho fan les màximes intensitats potencials de les tempestes.

Continua la lectura de Vídeo fenòmens climàtics extrems, cada vegada més quotidians …?

L’impactant vídeo que mostra la porqueria que porta el riu Tajo

Una claveguera diuen …La situació del Tajo al seu pas per Toledo i Talavera de la Reina és insostenible. Cabal escàs, aigües estancades i pujada de les temperatures s’han unit per mostrar la pitjor cara d’un riu pràcticament mort.

Continua la lectura de L’impactant vídeo que mostra la porqueria que porta el riu Tajo

Guia per per no perdre’s la pluja d’estels, aquesta matinada. Vídeo vistes any passat

http://www.publico.es/ciencias/guia-lluvia-perseidas-ver-estrellas-fugaces.html

La lluvia de estrellas de las Perseidas llega a su máximo visible en Europa en la noche de este sábado 12 de agosto al domingo y podrán ser vistas durante toda la noche, aunque en una condición “mejor” entre las 4.00 y las 5.00 de la mañana. Continua la lectura de Guia per per no perdre’s la pluja d’estels, aquesta matinada. Vídeo vistes any passat

Una abella com mai l’havies vist (vídeo)

 Recordem que les abelles compleixen un paper fonamental en la cadena alimentària i en el desenvolupament d’ecosistemes amb més biodiversitat. El professor Javier Alba-Tercedor mostra l’interior d’aquests insectes amb unes imatges precioses obtingudes per escàner.

https://elpais.com/elpais/2017/07/27/videos/1501149077_648960.html Continua la lectura de Una abella com mai l’havies vist (vídeo)