Celebració Verge Nena

El passat dia 21 de novembre vam fer la celebració de la verge Nena.

Els nens i nenes d’educació Infantil hem fet una flor de paper i durant el matí, com marca la tradició hem anat a oferir-la a la verge. Un cop a la capella hem cantat unes cançons i hem escoltat les pregàries que els nens/es de 1er i 2on havien preparat.

Durant tot el dia aprendrem coses de Maria: Qui era? que feia? Li agradava ajudar al amics?. A la tarda vam mirar la pel·lícula “El viaje de Arlo” on podem observar molts dels valors dels que hem anat parlant.

Finalment, per acabar el dia….xocolata desfeta amb melindros! QUE BONAAA!!!

 :

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *