Sortida a la Vinyeta

El dimarts dia 11 d’Octubre els nens i nenes d’educació Infantil hem fet la primera sortida del curs. Aprofitant que estem a la Tardor i és l’estació de l’any en què es fa la verema hem volgut visitar “La vinyeta”.

Durant la sortida hem pogut veure la vinya, els ceps, el raïm i conèixer les seves parts. També l’hem tastat i hem vist quin és el procès que es fa per convertir-lo en vi. Aprofitant que també tenen un galliner hem pogut donar de menjar a les gallines.

Us deixem un recull de fotos per tal que veieu lo bé que ens ho hem passat!

CLICA DAMUNT LA FOTOGRAFIA
576_1349859026_adri_costa_vi_verema_masia_vila-rasa_taradell_2012

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *