“Compartim la lectura”: els alumnes d’Educació Infantil a Televisió de L’Hospitalet.

El passat dimecres 7 de març, al programa “Aula L’H” de Televisió de L’Hospitalet va aparèixer un altre reportatge sobre la nostra escola. En aquest cas va ser sobre l’activitat “Compartim la lectura”, que tots els cursos del Charlie Rivel havien realitzat la setmana anterior. El reportatge recollia, amb molt d’encant, el matí en què els alumnes d’Educació Infantil van compartir la lectura de contes amb les seves famílies. Grans i petits van gaudir molt de l’experiència, tal com es veu al vídeo que aquí us pengem. Mireu-lo i gaudiu!

El programa “Aula L’H” s’emet a Televisió de L’Hospitalet tots els dimecres a les 20h, 21:30h i 23h. També podeu recuperar tots els programes anteriors al portal d’internet de la ciutat  www.lhdigital.cat, a la pestanya de Televisió de L’Hospitalet , programa Aula L’H.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Alumnes de 3r participen a la Ballada de sardanes a la Plaça de l’Ajuntament

El matí de diumenge, 18 de març, algunes nenes de la classe de 3r de la nostra escola han participat a la Ballada de Sardanes per a les escoles de L’Hospitalet que s’ha fet a la Plaça de l’Ajuntament. Aquesta ballada ha estat l’acte de cloenda del curs de sardanes que els alumnes  de 3r de diverses escoles de la ciutat -entre elles, el Charlie Rivel- han estat fent els darrers mesos. El nostre agraïment a les famílies de la Sheila, la Kawtar, la Mireia i la Yurema per acompanyar-les a participar d’aquesta ballada.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

“Tothom balla!”: els nens i nenes de 1r ballen a la Plaça de l’Ajuntament.

El passat divendres, 16 de març, els nens i les nenes de la classe de 1r del Charlie Rivel van participar, junt amb altres escoles de la ciutat, a l’activitat “Tothom balla!”, dins de la Quinzena Metropolitana de Dansa. Van ballar col·lectivament les coreografies que havien preparat per a tres peces musicals -una clàssica, una tradicional i una altra pop- interpretades en directe per tres grups d’estudiants i professors de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts de L’Hospitalet. Va ser una experiència molt divertida, com podeu comprovar en aquestes imatges.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Els alumnes de 6è del Charlie Rivel toquen els seus instruments de corda al Barcelona Fiddle Congress.

El matí del diumenge 4 de febrer de 2018 ha estat distret pels nois i noies de la classe de 6è del Charlie Rivel. Com a estudiants de música i beneficiaris del programa Tàndem que la nostra escola té amb l’EMMCA (Escola Municipal de Música-Centre de les Arts de L’Hospitalet), els nostres alumnes més grans han participat a la III Trobada Barcelona Fiddle Congress, que s’ha celebrat al Saló Oval del MNAC, a Montjuïc. Mes de 1.200 nois i noies de diversos llocs de Catalunya s’han aplegat amb els seus violins, violes, violoncels i contrabaixos per tocar junts i, de pas, celebrar el 25è aniversari de l’Associació Catalana d’Escoles de Música, de la que forma part l’EMMCA. Bravo, músics!

  

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

El proper 1 de març, jornada de portes obertes a l’Escola Charlie Rivel.

Com cada any, l’Escola Charlie Rivel farà una jornada de portes obertes, destinada especialment a les famílies interessades a matricular-hi els seus fills i filles pel curs 2018-2019. Enguany, les portes de la nostra escola estaran obertes per a tothom el proper DIJOUS 1 DE MARÇ, a partir de les 15:15 hores de la tarda. Us hi esperem!

Escola Charlie Rivel, Carrer Llançà, 20, L’Hospitalet.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Els alumnes de 3r utilitzen els euros per treballar els decimals.

Els nois i noies de la classe de 3r han començat a treballar els nombres decimals a l’àmbit matemàtic. Per a fer-ho de forma pràctica i competencial, estan utilitzant euros i cèntims, per aprendre a aplicar el seu coneixement del sistema decimal a l’ús de les monedes fraccionàries.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Els alumnes de 4t preparen una representació del conte d’en Patufet

Els nois i noies de la classe de 4t del Charlie Rivel estan preparant una representació del conte popular d’en Patufet. Han elaborat uns cartells amb les frases que narren el conte i estan començant a assajar com explicar-lo. L’objectiu és explicar el conte davant dels nens i nenes de la classe de les fruites (P4) i, després, ensenyar el conte als petits perquè ells també puguin explicar-lo. L’experiència es gravarà en vídeo, més endavant us en donarem més notícies.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Intercanvi d’experiències a Infantil

Intercanvi d’experiències entre els mestres d’ed. Infantil de l Avui sobre l’ambient d’aprenentatge ArtAttack

Publicat dins de General | Deixa un comentari

El Sistema Solar a P5

Els nens i nenes de P5 hem mesurat a escala la distància dels planetes del Sistema Solar al Sol.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Teatre en anglès a sisè

Els nens i nenes de 6è han vist la divertida obra de teatre en anglès Tommy and Talent Thief a l’Auditori Barradas.

Publicat dins de General | Deixa un comentari